SEO bureau

Een van de meest gestelde vragen aan een SEO bureau is: hoe kan ik met mijn bedrijf hoger in Google komen? Om daar een zo goed mogelijk antwoord op te geven, begint het met het uitdenken van een goede SEO-strategie die goed aansluit op je bedrijfsdoelstellingen én je doelgroep. Maar een ander belangrijk element bij SEO is tijd, want het kan even duren voordat je er echt de vruchten van gaat plukken. Daartegenover staat dan wel weer dat als je eenmaal gaat scoren, je ook langdurig op topniveau blijft winnen. Benieuwd wat een zoekmachine optimalisatie bureau voor jouw website kan betekenen?

Wat doet een SEO bureau?

Laten we vooropstellen dat Alona Marketing meer is dan alleen een SEO marketing bureau, We focussen ons op meerdere online marketing diensten zoals SEA en social media, maar ook het technisch en visueel sterk inrichten van je website. Want juist de combinatie van deze diensten zorgt ervoor dat jouw bedrijf op alle fronten voor een online super resultaat gaat. Zowel op korte als langdurige termijn.

SEO staat voor Search Engine Optimazation, vertaald dus zoekmachine optimalisatie. Het is een duurzame investering om de belangrijkste zoektermen, zoals bepaalde diensten of producten van je bedrijf, hoog in de organische zoekresultaten van Google te krijgen. Met organische resultaten worden de niet-betaalde advertentie resultaten bedoeld.

SEO-scan aanvragen

De voordelen van een SEO bureau

  • In het bezit van alle Google certificeringen

  • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Een SEO bedrijf met aandacht voor de juiste strategie

De aanpak van een SEO marketing bedrijf begint dus met een goed uitgedachte SEO-strategie. Een op maat gemaakt plan van aanpak waarbij je stap voor stap toewerkt naar die gewilde topposities in Google. Dat kost de nodige tijd, maar geduld is een schone zaak. Bovendien zullen je SEO-inspanningen worden beloond met een langdurig resultaat, mits je na de opbouw ervan ook zorgt voor het onderhouden.

Dit kun je het beste vergelijken met topsport. Je bouwt je conditie op om op een bepaald moment een geweldige prestatie te leveren, maar ook daarna wil je die conditie op peil houden richting de volgende uitdaging. Daarbij is het resultaat dus het belangrijkste, maar het liefst doen we dat ook nog eens met het ‘voorschotelen van een aantrekkelijke wedstrijd’: het leveren van relevante en fraaie content. Juist daarom kiezen veel bedrijven voor SEO uitbesteden. Ingezet op het juiste moment, met de juiste inhoud en de juiste tone of voice voor jouw doelgroep.

Waarom een SEO bedrijf inschakelen?

  • Meer (online) bekendheid

  • Profiteren van gratis prominente plekken in de zoekmachines

  • Vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”
  • Een goede SEO-strategie versterkt je andere marketingmiddelen

Hoe wij als zoekmachine optimalisatie bureau te werk gaan

Nu is duidelijk waarom je een zoekmachine optimalisatie bureau nodig hebt. Maar ongetwijfeld wil je ook weten hoe wij als gespecialiseerd SEO bedrijf jouw belangrijke zoektermen dan hoger en liefst bovenaan in Google krijgen. Zoals gezegd is een goede strategie de basis. De uitvoering kent heel veel diverse werkzaamheden die zich uiten in techniek, content en autoriteit. Denk hierbij aan het verbeteren van de snelheid en navigatiestructuur van je website, sterke website teksten en andere content, maar ook aan linkbuilding uitbesteden. Op dat een beetje behapbaar te maken verdelen we onze SEO werkzaamheden in 5 stappen:

STAP 1

SEO 0-METING

Tijdens de 0-meting voert onze SEO-specialist een scan uit voor jouw website om te kijken hoe de website er nu voor staat en inzicht te krijgen in wat voor mogelijkheden er nog zijn. Deze 0-meting is overigens geheel gratis!

STAP 2

VOORSTEL

Spreekt de 0-meting jou wel aan en wil je graag weten wat een SEO-specialist inhuren voor kosten met zich mee brengt? Dan kunnen we een voorstel maken. Ook het uitwerken van het voorstel is geheel gratis.

STAP 3

KICK-OFF EN STRATEGIE

Nadat je hebt besloten om een SEO-specialist in te huren van Alona Marketing plannen we een kick-off in tussen jou en de SEO-marketeer. Hierin wordt onder andere besproken op welke zoekwoorden jij je wilt focussen, wie jouw concurrenten zijn, wie jouw ideale klant is en welk doel je wilt behalen met de samenwerking.

STAP 4

CONTENT, TECHNIEK & AUTORITEIT

Hierna kan onze SEO-marketeer aan de slag met de SEO-marketing. Dit bestaat onder andere uit het optimaliseren van de content, techniek en autoriteit.

STAP 5

MAANDELIJKSE UPDATE

Iedere maand krijg je een update van de gedane SEO-werkzaamheden, de resultaten en de planning voor de komende maand. Zo ben je altijd goed op de hoogte wat er gedaan wordt en wat hier het resultaat van is. Natuurlijk heb je gedurende de maand meerdere malen contact met jouw SEO-marketeer. Dit kan per telefoon of e-mail zijn. Dit ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Wil je weten wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige SEO strategie verbeterd kan worden?
Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

SEO-scan aanvragen

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een SEO marketing bureau dat echt met je meedenkt

Alona Marketing is meer dan een local SEO bureau. We zijn een SEO bureau in Eindhoven, maar zijn operationeel in heel Nederland en België. Bovendien denken we altijd in kansen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat je zelf enige kennis van SEO of bepaalde onderdelen daarvan hebt. Misschien wil je daarom een aantal zaken liever zelf oppakken of heb je een SEO-specialist in dienst die wel wat extra handjes kan gebruiken. Ook hierin denken wij graag met je mee. Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek de mogelijkheden