SEO bureau

Een van de meest gestelde vragen aan een SEO bureau is: hoe kan ik met mijn bedrijf hoger in Google komen? Om daar een zo goed mogelijk antwoord op te geven, begint het met het uitdenken van een goede SEO-strategie die goed aansluit op je bedrijfsdoelstellingen én je doelgroep. Maar een ander belangrijk element bij SEO is tijd, want het kan even duren voordat je er echt de vruchten van gaat plukken. Daartegenover staat dan wel weer dat als je eenmaal gaat scoren, je ook langdurig op topniveau blijft winnen. Benieuwd wat een zoekmachine optimalisatie bureau voor jouw website kan betekenen?

Offerte aanvragen

De voordelen van SEO bureau

 • In het bezit van alle Google certificeringen

 • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Wat doet een SEO bureau?

Laten we vooropstellen dat Alona Marketing meer is dan alleen een SEO marketing bureau, We focussen ons op meerdere online marketing diensten zoals SEA en social media, maar ook het technisch en visueel sterk inrichten van je website. Want juist de combinatie van deze diensten zorgt ervoor dat jouw bedrijf op alle fronten voor een online super resultaat gaat. Zowel op korte als langdurige termijn.

SEO staat voor Search Engine Optimazation, vertaald dus zoekmachine optimalisatie. Het is een duurzame investering om de belangrijkste zoektermen, zoals bepaalde diensten of producten van je bedrijf, hoog in de organische zoekresultaten van Google te krijgen. Met organische resultaten worden de niet-betaalde advertentie resultaten bedoeld.

Lees meer over ons

SEA uitbesteden?

Alona marketing is een gespecialiseerd en ervaren SEA bureau en laat niets aan het toeval over. Tijdens een strategiesessie over je bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat je doelen zijn en welke online marketing diensten er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. SEA uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, maar ook social media marketing of SEO.

De resultaten die we boeken

125% meer bezoekers

125% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Jansen
Mister Kools

Beckman Coulter logo

Een SEO bedrijf met aandacht voor de juiste strategie

De aanpak van een SEO marketing bedrijf begint dus met een goed uitgedachte SEO-strategie. Een op maat gemaakt plan van aanpak waarbij je stap voor stap toewerkt naar die gewilde topposities in Google. Dat kost de nodige tijd, maar geduld is een schone zaak. Bovendien zullen je SEO-inspanningen worden beloond met een langdurig resultaat, mits je na de opbouw ervan ook zorgt voor het onderhouden.

Dit kun je het beste vergelijken met topsport. Je bouwt je conditie op om op een bepaald moment een geweldige prestatie te leveren, maar ook daarna wil je die conditie op peil houden richting de volgende uitdaging. Daarbij is het resultaat dus het belangrijkste, maar het liefst doen we dat ook nog eens met het ‘voorschotelen van een aantrekkelijke wedstrijd’: het leveren van relevante en fraaie content. Juist daarom kiezen veel bedrijven voor SEO uitbesteden. Ingezet op het juiste moment, met de juiste inhoud en de juiste tone of voice voor jouw doelgroep.

 • Meer (online) bekendheid

 • Profiteren van gratis prominente plekken in de zoekmachines

 • Vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”
 • Een goede SEO-strategie versterkt je andere marketingmiddelen

Wil je weten wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige SEO strategie verbeterd kan worden?
Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

SEO bureau

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Quickscan aanvragen

Hoe wij als zoekmachine optimalisatie bureau te werk gaan

Nu is duidelijk waarom je een zoekmachine optimalisatie bureau nodig hebt. Maar ongetwijfeld wil je ook weten hoe wij als gespecialiseerd SEO bedrijf jouw belangrijke zoektermen dan hoger en liefst bovenaan in Google krijgen. Zoals gezegd is een goede strategie de basis. De uitvoering kent heel veel diverse werkzaamheden die zich uiten in techniek, content en autoriteit. Denk hierbij aan het verbeteren van de snelheid en navigatiestructuur van je website, sterke website teksten en andere content, maar ook aan linkbuilding uitbesteden.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Een SEO marketing bureau dat echt met je meedenkt

Alona Marketing is meer dan een local SEO bureau. We zijn een SEO bureau in Eindhoven, maar zijn operationeel in heel Nederland en België. Bovendien denken we altijd in kansen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat je zelf enige kennis van SEO of bepaalde onderdelen daarvan hebt. Misschien wil je daarom een aantal zaken liever zelf oppakken of heb je een SEO-specialist in dienst die wel wat extra handjes kan gebruiken. Ook hierin denken wij graag met je mee. Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.