SEO bureau Eindhoven

Zou je graag meer te weten willen te komen over de online marketing dienst SEO? Dan ben je bij Alona Marketing aan het juiste adres. Wij zijn hét SEO bureau in Eindhoven. SEO marketing is een lange termijn strategie, maar het levert wel duurzame resultaten op. Je hebt hiervoor geen advertentiebudget nodig en je blijft zichtbaar in de zoekresultaten. Wil je graag meer weten over SEO marketing? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Offerte aanvragen

De voordelen van SEO bureau Eindhoven

 • In het bezit van alle Google certificeringen

 • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Hoe krijg je een succesvolle SEO-strategie?

Binnen SEO wordt er gesproken van drie pijlers, namelijk: content, techniek en autoriteit. Om een succesvolle SEO-strategie te handhaven moeten alle 3 de pijlers op orde zijn. Wij van Alona Marketing helpen jou graag om dit op orde te krijgen. Wij zullen ervoor zorgen dat de teksten geschreven woorden met de juiste zoekwoorden zodat jij hoger in Google zal staan. Met SEO krijg je ook nog eens gratis lokale zichtbaarheid dus waarom niet gelijk beginnen?

Lees meer over ons

Welke voordelen zijn er binnen SEO?

Bij vele online marketing diensten heb je een budget nodig. Bij SEO is dat heel anders, hiervoor heb je namelijk geen advertentiebudget nodig. Je kan SEO ook met SEA combineren. SEO kan zorgen voor een lagere advertentiekosten in Google Ads. Nog een voordeel is dat je kan hogerop komen in Google waardoor je gratis klikken genereert en zichtbaar bent in alle zoekmachines. Er zijn genoeg redenen om te beginnen aan SEO voor jouw onderneming.

De resultaten die we boeken

125% meer bezoekers

125% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Jansen
Mister Kools

Beckman Coulter logo

Een SEO bedrijf met aandacht voor de juiste strategie

De aanpak van een SEO marketing bedrijf begint dus met een goed uitgedachte SEO-strategie. Een op maat gemaakt plan van aanpak waarbij je stap voor stap toewerkt naar die gewilde topposities in Google. Dat kost de nodige tijd, maar geduld is een schone zaak. Bovendien zullen je SEO-inspanningen worden beloond met een langdurig resultaat, mits je na de opbouw ervan ook zorgt voor het onderhouden.

Dit kun je het beste vergelijken met topsport. Je bouwt je conditie op om op een bepaald moment een geweldige prestatie te leveren, maar ook daarna wil je die conditie op peil houden richting de volgende uitdaging. Daarbij is het resultaat dus het belangrijkste, maar het liefst doen we dat ook nog eens met het ‘voorschotelen van een aantrekkelijke wedstrijd’: het leveren van relevante en fraaie content. Juist daarom kiezen veel bedrijven voor SEO uitbesteden. Ingezet op het juiste moment, met de juiste inhoud en de juiste tone of voice voor jouw doelgroep.

 • Meer (online) bekendheid

 • Profiteren van gratis prominente plekken in de zoekmachines

 • Vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”
 • Een goede SEO-strategie versterkt je andere marketingmiddelen

Wil je weten wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige SEO strategie verbeterd kan worden?
Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

SEO bureau

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Quickscan aanvragen

Wij willen je graag ontzorgen!

Wij nemen je graag mee in je reis naar online succes en maken met heldere rapportages duidelijk wat onze inspanningen opleveren. Laat je SEO uitbesteden aan Alona Marketing! Onze SEO specialisten zijn thuis in hun vakgebied en blijven ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het team van Alona Marketing gaat voor maximaal resultaat zodat we jouw doelstellingen kunnen realiseren. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Een SEO bureau in Eindhoven dat echt met je meedenkt

Alona Marketing is meer dan een local SEO bureau. We zijn een SEO bureau in Eindhoven, maar zijn operationeel in heel Nederland en België. Bovendien denken we altijd in kansen en mogelijkheden. Zo kan het zijn dat je zelf enige kennis van SEO of bepaalde onderdelen daarvan hebt. Misschien wil je daarom een aantal zaken liever zelf oppakken of heb je een SEO-specialist in dienst die wel wat extra handjes kan gebruiken. Ook hierin denken wij graag met je mee. Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.