Linkbuilding uitbesteden

Je linkbuilding uitbesteden is een belangrijk onderdeel van de SEO-strategie. Tijdens dit proces wordt door middel van externe links de autoriteit van je website opgebouwd. Linkbuilding luistert heel nauw en is ook tijdrovend. Linkbuilding is bij Alona Marketing onderdeel van SEO, zoekmachine optimalisatie. De ervaren marketeers nemen je dit niet alleen graag, maar ook vakkundig uit handen. Zij leggen met linkbuilding uitbesteden de focus op het verkrijgen van kwalitatieve links naar jouw website. Op deze manier gaat jouw bedrijf, dienst of product beter gevonden worden in Google.

Offerte aanvragen

Voordelen linkbuilding uitbesteden

 • Kwalitatieve backlinks met hoge waardes

 • Hogere SEO autoriteit

 • Meer conversies uit organische bezoekers

 • Hoger in Google komen

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Hoe meer websites er naar jouw website linken hoe beter? Dat is niet helemaal waar. Want zoals gezegd, het luistert heel nauw en daarom is linkbuilding uitbesteden een even verstandige als waardevolle investering. Die externe sites moeten namelijk wel van bepaalde kwaliteit en betrouwbaarheid zijn, zodat Google je links en dus je website ook meer gaat waarderen.

Met je SEO uitbesteden kan Alona Marketing onder andere met linkbuilding de SEO autoriteit van je bedrijf verbeteren. Bovendien moeten deze links ook een bepaalde relevantie met jouw branche of type content hebben. Hoe meer en beter de inhoud of het onderwerp van de verwijzende website aansluit op jouw organisatie, hoe meer Google dit waardeert en dus uiteindelijk ook zal ‘belonen’ met een hogere positie in de organische zoekresultaten.

Lees meer over ons

Hoe werkt linkbuilding uitbesteden?

Bespaar jezelf de ingewikkelde logica en kies voor linkbuilding uitbesteden. Als SEO bureau zijn de specialisten van Alona Marketing ervaren. Bovendien blijven we onszelf graag voeden met de allernieuwste kennis en tools op gebied van linkbuilding. We weten hoe we de juiste content over jouw dienst of product SEO proof moeten schrijven en met welke anchors we willen linken naar de pagina’s die zo hoger in Google komen. Vervolgens weten we ook precies waar we die teksten moeten plaatsen en hoe we hiermee een gevarieerd en krachtig linkprofiel moeten opbouwen zodat jouw pagina’s meer en meer gewaardeerd en gevonden zullen worden.

De resultaten die we boeken

125% meer bezoekers

125% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Jansen
Mister Kools

Beckman Coulter logo

Haal het maximale uit Search Engine Advertising

Heb je al een Google Ads account of heb je al eens gewerkt met search engine advertising, maar je bent benieuwd of je wel écht het maximale uit je campagne haalt? Wij geven kosteloos een advies op maat met behulp van onze Quickscan. Regelmatig zien wij SEA gerelateerde data waarbij het Google Ads-account niet op de juiste wijze is opgezet en geoptimaliseerd. Dit resulteert uiteindelijk in te hoge kosten en een negatieve ROI. En dat is toch echt heel erg zonde. Wanneer je gebruik maakt van onze gratis SEA scan beoordelen wij jouw account op onderdelen als:

 • Accountstructuur
 • Campagne instellingen
 • Advertenties
 • Zoekwoorden
 • Kwaliteitsscores (kosten efficiëntie)
 • Resultaten (indien mogelijk vanuit Google Analytics)
 • Kansen

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

SEA – Adverteren op Google mét resultaat

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Quickscan aanvragen

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

Het fijne aan linkbuilding uitbesteden is dat het onlosmakelijk is verbonden aan je algehele SEO-strategie. Alona Marketing zorgt bovendien naast je externe linkbuilding ook voor een goed georganiseerde interne linkbuilding. Een goede interne linkstructuur is de basis van de prettigheid die je klanten en bezoekers ervaren wanneer ze door je website scrollen. Bovendien wordt een goede navigatiestructuur ook door Google zeer gewaardeerd in je organische zoekresultaten. De kosten voor linkbuilding uitbesteden zijn in de meeste gevallen opgenomen in een van onze SEO-pakketten.

Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Samen met Alona inzetten op zoekmachine adverteren?

Kan jouw bedrijf wel een van onze SEA pakketten gebruiken? Of wil je graag eerst eens precies weten hoe wij met zoekmachine adverteren jouw bedrijf kunnen helpen? Doe de scan of neem contact op met een van onze specialisten.

Bovendien valt of staat je totale marketing investering met de algehele staat van je website. Is die wel snel genoeg? En mobielvriendelijk? Zijn de conversiemogelijkheden wel goed zichtbaar en ziet de website er netjes en overzichtelijk uit? Ook hier kunnen wij mee helpen. Vaak worden deze vragen beantwoord door middel van een website-optimalisatie.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.