Linkbuilding uitbesteden

Je linkbuilding uitbesteden is een belangrijk onderdeel van de SEO-strategie. Tijdens dit proces wordt door middel van externe links de autoriteit van je website opgebouwd. Linkbuilding luistert heel nauw en is ook tijdrovend. Linkbuilding is bij Alona Marketing onderdeel van SEO, zoekmachine optimalisatie. De ervaren marketeers nemen je dit niet alleen graag, maar ook vakkundig uit handen. Zij leggen met linkbuilding uitbesteden de focus op het verkrijgen van kwalitatieve links naar jouw website. Op deze manier gaat jouw bedrijf, dienst of product beter gevonden worden in Google.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Hoe meer websites er naar jouw website linken hoe beter? Dat is niet helemaal waar. Want zoals gezegd, het luistert heel nauw en daarom is linkbuilding uitbesteden een even verstandige als waardevolle investering. Die externe sites moeten namelijk wel van bepaalde kwaliteit en betrouwbaarheid zijn, zodat Google je links en dus je website ook meer gaat waarderen.

Met je SEO uitbesteden kan Alona Marketing onder andere met linkbuilding de SEO autoriteit van je bedrijf verbeteren. Bovendien moeten deze links ook een bepaalde relevantie met jouw branche of type content hebben. Hoe meer en beter de inhoud of het onderwerp van de verwijzende website aansluit op jouw organisatie, hoe meer Google dit waardeert en dus uiteindelijk ook zal ‘belonen’ met een hogere positie in de organische zoekresultaten.

SEO-scan aanvragen

Voordelen linkbuilding uitbesteden

  • Kwalitatieve backlinks met hoge waardes

  • Hogere SEO autoriteit

  • Hoger in Google komen

  • Meer conversies uit organische bezoekers

Hoe werkt linkbuilding uitbesteden?

Bespaar jezelf de ingewikkelde logica en kies voor linkbuilding uitbesteden. Als SEO bureau zijn de specialisten van Alona Marketing ervaren. Bovendien blijven we onszelf graag voeden met de allernieuwste kennis en tools op gebied van linkbuilding. We weten hoe we de juiste content over jouw dienst of product SEO proof moeten schrijven en met welke anchors we willen linken naar de pagina’s die zo hoger in Google komen. Vervolgens weten we ook precies waar we die teksten moeten plaatsen en hoe we hiermee een gevarieerd en krachtig linkprofiel moeten opbouwen zodat jouw pagina’s meer en meer gewaardeerd en gevonden zullen worden.

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

Het fijne aan linkbuilding uitbesteden is dat het onlosmakelijk is verbonden aan je algehele SEO-strategie. Alona Marketing zorgt bovendien naast je externe linkbuilding ook voor een goed georganiseerde interne linkbuilding. Een goede interne linkstructuur is de basis van de prettigheid die je klanten en bezoekers ervaren wanneer ze door je website scrollen. Bovendien wordt een goede navigatiestructuur ook door Google zeer gewaardeerd in je organische zoekresultaten. De kosten voor linkbuilding uitbesteden zijn in de meeste gevallen opgenomen in een van onze SEO-pakketten.

Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek de mogelijkheden