DOE DE GRATIS SEO-SCAN T.W.V. €299

Al meer dan 250 bedrijven gingen je voor

SEO-scan aanvragen

Kom je jouw website of webpagina’s niet tegen in de zoekmachines? En wil je weten wat er precies voor nodig is om jouw website wel hoger in Google te krijgen? Vraag dan een gratis SEO-scan aan!

Wanneer je organisch in de top 3 te vinden bent met jouw website, dan levert dit meer gratis klikken op van relevante bezoekers, meer leads en meer conversies. Echter zijn veel websites nog niet vindbaar met relevante zoekwoorden in de top 3.

Onderdelen SEO-scan

Binnen SEO wordt er gesproken van drie pijlers, namelijk: content, techniek en autoriteit. Om een succesvolle SEO-strategie te handhaven moeten alle drie de pijlers op orde zijn. Wanneer je een SEO-scan aanvraagt voor jouw website, dan beoordelen we de website op deze drie pijlers. We kijken onder andere naar:

  • De zoekwoordposities van de website
  • De concurrentie
  • Meta gegevens
  • Content, heading tags & interne links
  • De autoriteit van de website
  • De techniek van de website

Weten wat ervoor nodig is om met jouw website in SEO-topvorm te komen? Doe dan snel de gratis SEO-scan van Alona marketing! Na de scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten.

Vraag de quickscan aan

Zet de eerste stap naar online succes en je ontvangt jouw gepersonaliseerde quickscan binnen enkele werkdagen in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.