SEO pakketten (organische vindbaarheid)

Hieronder is ons aanbod van zoekmachine optimalisatie pakketten te vinden. Mocht je meer informatie willen ontvangen over de pakketten neem dan contact met ons op via +31 85 0654 633 of per e-mail via info@alonamarketing.nl.

SEO

COMPLEET

PRO*

Zoekwoorden + concurrenten onderzoek

Content optimalisatie

Verbeteren website-snelheid

Nieuwe pagina's inrichten

X

X

Strategisch overleg + advies

maandelijks

maandelijks

Management fee per maand

€ 950/ MAAND

€ 1.750/ MAAND

COMPLEET

PRO

Zoekwoorden + concurrenten onderzoek

Content optimalisatie

Verbeteren website-snelheid

Nieuwe pagina's inrichten

X

Linkbuilding

X

Strategisch overleg + advies

maandelijks

maandelijks

Management fee per maand

COMPLEET
€ 950/ MAAND

PRO*
€ 1.750/ MAAND

Werkwijze samenwerking organisch hoger in scoren Google (SEO)

 1. We starten met een intakegesprek waarbij we samen de doelstellingen, USP’s (waarin jij je van je concurrenten onderscheidt), doelgroep en de strategie afstemmen.
 2. Op basis van de uitkomsten van het intakegesprek doen we een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek.
 3. Aan de hand van het zoekwoorden-onderzoek optimaliseren we de bestaande pagina’s op de website, zodat de website kwalitatief wordt ingericht voor Google en de bezoeker.
 4. We houden hierbij rekening met hoog scorende content van concurrenten, metadata, alt-attributen, intern linking, structured data, usability, CTA’s, responsiveness en CRO (de pagina wordt optimaal ingesteld voor een hoge ranking én conversies).
 5. Naast content optimalisatie zorgen we ook voor een goede website snelheid en lossen we technische issues op. Ook dit zijn belangrijke factoren om hoger te kunnen scoren in Google.
 6. We signaleren waar kansen liggen voor bijkomende producten/diensten.
 7. Nadat de bestaande pagina’s in orde zijn (let op: het blijft een continue proces van monitoren en bijsturen), is het tijd om aan de slag te gaan met het inrichten van nieuwe pagina’s wederom aan de hand van het zoekwoorden onderzoek om de website meer en meer autoriteit te geven.
 8. Let op dat linkbuilding (het laten plaatsen van links naar jouw website vanuit andere websites voor de populariteitsfactor van jouw website) niet kan ontbreken wanneer jouw concurrenten een hogere domeinscore hebben (meer kwalitatieve links op andere websites).

Elke maand verzorgen we een uitgebreide rapportage met alle belangrijke statistieken en inzichten. We bespreken regelmatig de resultaten en strategie: telefonisch, via mail, tijdens een video-call of in een fysieke afspraak bij ons (in Baarn of Eindhoven) of bij jou op de zaak.

Verder verzorgen wij (indien van toepassing)

 1. Het aanmaken/optimaliseren van Google Mijn Bedrijf.
 2. Google Analytics implementatie
 3. Google Tag Manager implementatie
 4. Google Search Console implementatie
 5. De koppeling tussen de website en bovengenoemde tools, zodat we de website statistieken kunnen meten en kunnen uitbrengen in rapportages.
 6. Doelen instellen (zoals ingevulde offerte formulieren) op de website en in Google Analytics.

Passen je wensen niet in één van onze SEO pakketten?

Wij kunnen je ook een advies op maat geven. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om samen te bepalen welk SEO pakket het beste bij je past

Contact opnemen