4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!

SEO zelf doen of uitbesteden.

Dit is hoe Alona marketing het aanpakt

Typ je zelf wel eens zoekwoorden in waar je op gevonden wilt worden, maar zie je jouw website nog niet tussen de organische zoekresultaten staan? Dan is het tijd om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan. Het kan erg frustrerend zijn om jouw concurrent bovenaan de zoekresultaten te zien staan terwijl je jouw eigen website niet terug ziet in de zoekresultaten. Dit betekent dat jouw concurrent een goede SEO-strategie heeft.

Een goede SEO-strategie kost veel tijd en energie. De vraag is of je als ondernemer hier tijd voor hebt. Waarschijnlijk heb je al je handen vol met je huidige werkzaamheden. De concurrentie is waarschijnlijk druk bezig met SEO. Wanneer je jezelf hier niet veel mee bezig houdt, dan wordt het lastig om hoger in Google te komen. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is een goed idee indien je nog vrij weinig met SEO hebt gedaan en een inhaalslag wilt maken op je concurrenten.

Indien je zelf SEO wilt oppakken, dan moet je sowieso voldoende tijd hiervoor hebben, kennis opdoen en weten wat je doet. Een SEO-specialist is fulltime bezig met SEO en weet dan ook de juiste strategie te bepalen om jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te krijgen.

naamloos (1 van 1)-52 (2)

Dit kunnen we voor je betekenen.

Uniek, maar sterk in de aanpak. 

naamloos_19_img

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Hoe meer websites er naar jouw website linken hoe beter? Dat is niet helemaal waar. Want zoals gezegd, het luistert heel nauw en daarom is linkbuilding uitbesteden een even verstandige als waardevolle investering. Die externe sites moeten namelijk wel van bepaalde kwaliteit en betrouwbaarheid zijn, zodat Google je links en dus je website ook meer gaat waarderen.

Met je SEO uitbesteden kan Alona Marketing onder andere met linkbuilding de SEO autoriteit van je bedrijf verbeteren. Bovendien moeten deze links ook een bepaalde relevantie met jouw branche of type content hebben. Hoe meer en beter de inhoud of het onderwerp van de verwijzende website aansluit op jouw organisatie, hoe meer Google dit waardeert en dus uiteindelijk ook zal ‘belonen’ met een hogere positie in de organische zoekresultaten.

naamloos_19_img

Hoe werkt linkbuilding uitbesteden?

Bespaar jezelf de ingewikkelde logica en kies voor linkbuilding uitbesteden. Als SEO bureau zijn de specialisten van Alona Marketing ervaren. Bovendien blijven we onszelf graag voeden met de allernieuwste kennis en tools op gebied van linkbuilding.

We weten hoe we de juiste content over jouw dienst of product SEO proof moeten schrijven en met welke anchors we willen linken naar de pagina’s die zo hoger in Google komen. Vervolgens weten we ook precies waar we die teksten moeten plaatsen en hoe we hiermee een gevarieerd en krachtig linkprofiel moeten opbouwen zodat jouw pagina’s meer en meer gewaardeerd en gevonden zullen worden.

naamloos_19_img

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

Het fijne aan linkbuilding uitbesteden is dat het onlosmakelijk is verbonden aan je algehele SEO-strategie. Alona Marketing zorgt bovendien naast je externe linkbuilding ook voor een goed georganiseerde interne linkbuilding. Een goede interne linkstructuur is de basis van de prettigheid die je klanten en bezoekers ervaren wanneer ze door je website scrollen. Bovendien wordt een goede navigatiestructuur ook door Google zeer gewaardeerd in je organische zoekresultaten. 

De kosten voor linkbuilding uitbesteden zijn in de meeste gevallen opgenomen in een van onze SEO-pakketten. Is een van onze SEO pakketten iets voor jou? Of wil je graag eens om de tafel gaan zitten voor een SEO voorstel op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een SEO-specialist inhuren van Alona Marketing?

Stap 1 - SEO 0-meting

Tijdens de 0-meting voert onze SEO-specialist een scan uit voor jouw website om te kijken hoe de website er nu voor staat en inzicht te krijgen in wat voor mogelijkheden er nog zijn. Deze 0-meting is overigens geheel gratis!

Stap 2 - Voorstel

Spreekt de 0-meting jou wel aan en wil je graag weten wat een SEO-specialist inhuren voor kosten met zich mee brengt? Dan kunnen we een voorstel maken. Ook het uitwerken van het voorstel is geheel gratis.

Stap 3 - Kick-off en strategie

Nadat je hebt besloten om een SEO-specialist in te huren van Alona Marketing plannen we een kick-off in tussen jou en de SEO-marketeer. Hierin wordt onder andere besproken op welke zoekwoorden jij je wilt focussen, wie jouw concurrenten zijn, wie jouw ideale klant is en welk doel je wilt behalen met de samenwerking.

Stap 4 - Content, techniek en autoriteit

Hierna kan onze SEO-marketeer aan de slag met de SEO-marketing. Dit bestaat onder andere uit het optimaliseren van de content, techniek en autoriteit.

Stap 5 - Maandelijkse update

Iedere maand krijg je een update van de gedane SEO-werkzaamheden, de resultaten en de planning voor de komende maand. Zo ben je altijd goed op de hoogte wat er gedaan wordt en wat hier het resultaat van is. Natuurlijk heb je gedurende de maand meerdere malen contact met jouw SEO-marketeer. Dit kan per telefoon of e-mail zijn. Dit ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Zoekmachine Optimalisatie deels of volledig uitbesteden?

Binnen SEO wordt er gesproken van drie pijlers, namelijk: content, techniek en autoriteit. Wellicht heb je van een van deze drie pijlers al enige kennis en wil je jouw zoekmachine optimalisatie deels zelf oppakken en deels uitbesteden aan een SEO bureau. Ook dat is mogelijk binnen Alona Marketing. Wellicht doe je binnen jouw organisatie al aan SEO marketing, maar kan jouw SEO-marketeer wel wat extra hulp gebruiken. Ook dan kun je een SEO-specialist inhuren. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook alleen linkbuilding uitbesteden of SEO teksten uitbesteden. We werken met SEO pakketten, maar we kunnen natuurlijk ook een voorstel op maat uitwerken.

Samen met Alona inzetten op zoekmachine adverteren?

Kan jouw bedrijf wel een van onze SEA pakketten gebruiken? Of wil je graag eerst eens precies weten hoe wij met zoekmachine adverteren jouw bedrijf kunnen helpen? Doe de scan of neem contact op met een van onze specialisten.

Bovendien valt of staat je totale marketing investering met de algehele staat van je website. Is die wel snel genoeg? En mobielvriendelijk? Zijn de conversiemogelijkheden wel goed zichtbaar en ziet de website er netjes en overzichtelijk uit? Ook hier kunnen wij mee helpen. Vaak worden deze vragen beantwoord door middel van een website-optimalisatie.

We maximize
digital growth
for

Inspiratie.

google-partner-1000x5002

Let’s maximize digital growth Together
with Brandon.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten Vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van volgende maand.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

6. Livegang campagnes

Als we de online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen.

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing-expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten er ervaren vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

6. Livegang campagnes

Als we de complete online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van de volgende maand.