SEA uitbesteden

Snel en efficiënt meer gericht verkeer naar je website genereren met SEA uitbesteden? Alona marketing is een gespecialiseerd en ervaren SEA marketing bureau  en laat niets aan het toeval over. Tijdens een strategiesessie over je bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat je doelen zijn en wat er moet gebeuren om die doelen te behalen. Wil jij meer resultaat uit je Google advertenties halen? Kies dan voor SEA uitbesteden.

Offerte aanvragen

De voordelen van SEA uitbesteden

  • Door een grondige screening en de juiste strategie ben je zeker van optimaal en doelgericht zoekmachine adverteren.
  • De resultaten van je campagnes zijn niet alleen snel meetbaar, we maken ze ook inzichtelijk voor je.

  • Je hebt zelf continu de volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne.

  • Je kiest zelf je doelen en betaalt pas als het gewenste resultaat is bereikt.

  • We beheren, sturen en communiceren de prestaties van je advertentiecampagnes altijd kritisch en overzichtelijk.

Direct bovenaan in Google met SEA uitbesteden

De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising, een marketingterm die we ook wel vertalen naar zoekmachine adverteren. Dat is ook precies wat het inhoudt. Doelgericht ga je met zoekwoorden adverteren op zoekmachines als Google. Hieraan stel je een budget voor ter beschikking, waarbij het de kunst is tegen zo laag mogelijke kosten zo veel mogelijk relevant verkeer uit je advertentiecampagnes te halen.

Maar dat vraagt tegenwoordig heel wat strategische en specialistische kennis. Daarom dat steeds meer bedrijven een SEA specialist inhuren en kiezen voor SEA uitbesteden. Alona marketing weet met adverteren op Google tot in de puntjes de beste zoekmachine advertentie-strategie op te zetten voor jouw bedrijf, dienst of product.

Quickscan aanvragen

Optimale zoekmachine advertenties?

Heel vaak zien wij bedrijven en Google advertentiecampagnes waarbij het Google Ads-account niet op de juiste wijze is opgezet en geoptimaliseerd. Zonde, van je budget en tijdsinvestering. Want vaak zorgt dit juist voor te hoge kosten en dus negatief resultaat op al je gedane investeringen (ROI). Dus, heb je al een Google Ads account? Of heb je al eens gewerkt met search engine advertising? Maar wil je nu wel eens weten of je écht het maximale uit je campagne haalt? Ga dan voor een kosteloos advies op maat met behulp van onze Quickscan.

Wil je jouw SEA uitbesteden aan Alona marketing? Dan waarderen wij dat door ook in jouw te investeren. Bijvoorbeeld wanneer je gebruik maakt van onze gratis SEA scan. Vanuit deze scan beoordelen wij jouw account op onderdelen als je accountstructuur, advertenties, campagne instellingen, de kosten efficiëntie en mogelijke kansen. Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

Meer dan Google Ads met SEA uitbesteden

We kennen inmiddels allemaal wel de bekende Google advertenties die je bovenaan in de zoekresultaten tegenkomt en herkent aan het adv.-icoontje. Maar naast deze Search-advertenties is er binnen SEA marketing uitbesteden nog veel meer mogelijk. Denk aan zogeheten display-advertenties, die je overal op websites tegenkomt. Of video-advertenties, die bijvoorbeeld op YouTube verschijnen voordat de video afspeelt. Maar ook app-advertenties, die vertoond binnen applicaties op je smartphone of tablet zijn populair. Last but not least kunnen shopping-advertenties een strategische inzet voor jouw campagnes zijn. Dit betreft gesponsorde, advertenties gericht op producten. Deze worden vaak met naam, afbeelding, prijs, website en zelfs reviews getoond. Enorm waardevol dus.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • Direct goed zichtbaar in Google
  • Direct meetbaar resultaat
  • Betaal per klik
  • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Google Ads inzetten voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEA uitbesteden aan Alona marketing?

Alona marketing is een gespecialiseerd en ervaren SEA bureau dat zich, gesterkt door jarenlange kennis en ervaring, ook laat drijven door de uitdaging om het elke dag weer beter te doen. Ongeremde leergierigheid zetten we om in het blijven verdiepen van onszelf en zoeken naar nieuwe tools, tactieken en technieken op gebied van SEA en al onze andere online marketing diensten.

Wil je weten wat de SEA uitbesteden prijzen zijn? Dan kan jouw bedrijf misschien wel een van onze SEA pakketten gebruiken. Of wil je graag eerst eens precies weten hoe Alona marketing met zoekmachine adverteren ook jouw bedrijf kan helpen? Doe de Quickscan of neem contact op met een van onze specialisten.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN