SEA bureau

Haal al je vraagtekens rondom zoekmachine adverteren weg met SEA bureau. Weet je niet zeker of je het maximale resultaat uit je Google advertentie budget haalt? Wil je met jouw diensten of producten bovenaan in Google gevonden worden of twijfel je over je huidige SEA aanpak? Alona marketing is een gespecialiseerd en ervaren SEA marketing bureau en laat niets aan het toeval over.

Tijdens een strategiesessie over je bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat je doelen zijn en wat er moet gebeuren om die doelen te behalen. Wil jij meer resultaat uit je Google advertenties halen? Kies dan voor SEA uitbesteden.

Offerte aanvragen

De voordelen van een SEA bureau

  • Door een grondige screening en de juiste strategie ben je zeker van optimaal en doelgericht zoekmachine adverteren.
  • De resultaten van je campagnes zijn niet alleen snel meetbaar, we maken ze ook inzichtelijk voor je.

  • Je hebt zelf continu de volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne.

  • Je kiest zelf je doelen en betaalt pas als het gewenste resultaat is bereikt.

  • We beheren, sturen en communiceren de prestaties van je advertentiecampagnes altijd kritisch en overzichtelijk.

Ontdek samenwerken met een SEA bureau

Wil je SEA uitbesteden, dan nemen we heel veel onzekerheid en tijd voor je weg, maar nooit je overzicht. Tijdens een strategiesessie over je bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat je doelen zijn en wat er moet gebeuren om die doelen te behalen. Wil jij de strijd aangaan met concurrentie? Een nieuw product lanceren? Of ervoor zorgen dat je gewoon echt overal wordt gevonden met de hulp van een online adverteren bureau? Met Alona marketing ga je samen voor één gezamenlijk doel: meer rendement uit je SEA campagnes halen.

De SEA advertentiemogelijkheden van Alona marketing

Google Ads Betaal alleen voor het aantal clicks. Adverteer op de kanalen van Google
Display Ads Vergroot je bekendheid met slimme en maximaal presterende advertenties voor alle apparaten op websites.
YouTube Ads – Bereik potentiële klanten met video-advertenties en target je doelgroep op basis van interesses en zoekgedrag.
Applicatie Ads – Doelgericht relevante advertenties tonen binnen apps op smartphones, tablets en alle andere online apparaten.
Shopping Ads – Direct je merknaam met duidelijke afbeeldingen, prijzen en reviews in de online etalage.

ALONA: ADVERTEREN OP GOOGLE MÉT RESULTAAT

WIJ ONDERZOEKEN

welke zoekwoorden

WIJ CREËREN

de beste advertenties

WIJ MANAGEN

jouw campagnes

WIJ ANALYSEREN

jouw concurrenten

WIJ OPTIMALISEREN

voor het beste resultaat

Wil je weten wat adverteren op Google voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Google campagnes meer kunnen opleveren? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Waarom Alona marketing als SEA burea?

Met SEA, Search Engine Advertising en ook wel zoekmachine adverteren genoemd, zorgen we ervoor dat je bedrijf, product of specifieke dienst direct effectief online zichtbaar wordt. Effectief, omdat een advertentie (die sowieso altijd bovenaan de zoekresultaten in Google verschijnt) zichtbaar wordt wanneer een potentiële klant zoekt op het zoekwoord waarop jij adverteert. Dat lijkt eenvoudig, deels is het dat ook, maar het vraagt specialistische kennis en ervaring om dit goed aan te pakken tegen zo laag mogelijk advertentiebudget. Dat budget, dat bepaal jij zelf. Onze ervaren specialisten zullen je hierin natuurlijk wel adviseren en begeleiden. We werken dan ook graag samen op een intensiteitsniveau dat jij prettig vindt. Bovendien houden we je als SEA bureau graag op de hoogte van wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat willen doen. Alles om jouw bedrijf met adverteren op Google of andere online advertentie mogelijkheden op de kaart te zetten.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • Direct goed zichtbaar in Google
  • Direct meetbaar resultaat
  • Betaal per klik
  • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Google Ads inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je weten wat de SEA uitbesteden prijzen zijn? Dan kan jouw bedrijf misschien wel een van onze SEA pakketten gebruiken. Of wil je graag eerst eens precies weten hoe Alona marketing met zoekmachine adverteren ook jouw bedrijf kan helpen? Doe de Quickscan of neem contact op met een van onze specialisten.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN