fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

imageedit_10_3533993337

Training: Google Ads

Volg onze 1-daagse praktische Google Ads training en doe de basiskennis op die je nodig hebt om aan de slag te gaan met adverteren op Google.

Tijdens onze Google Ads cursus krijg je o.a. antwoord op de vragen:

- Hoe richt ik mijn Google Ads campagnes zo effectief mogelijk in?

- Hoe selecteer ik zoekwoorden die resultaten opleveren voor mijn onderneming?

- Hoe creëer ik advertenties die mijn doelgroep aanspreken, en aansporen tot de gewenste actie op mijn website?

- Hoe kan ik mijn Google Ads campagnes effectief monitoren en optimaliseren?

Schrijf je in via onderstaand formulier of neem contact met ons op via het contact formulier onderaan de pagina voor meer informatie.


imageedit_10_3533993337

Volg onze 1-daagse praktische Google Ads training en doe de basis kennis op die je nodig hebt om aan de slag te gaan met adverteren op Google.

Tijdens onze Google Ads cursus krijg je o.a. antwoord op de vragen:

- Hoe richt ik mijn Google Ads campagnes zo effectief mogelijk in?

- Hoe selecteer ik zoekwoorden die resultaten opleveren voor mijn onderneming?

- Hoe creëer ik advertenties die mijn doelgroep aanspreken, en aansporen tot het maken van de gewenste actie op mijn website?

- Hoe kan ik mijn Google Ads campagnes effectief monitoren en optimaliseren?

Schrijf je in via onderstaand formulier of neem contact met ons op via het contact formulier onder aan de pagina voor meer informatie.MELD JE NU AAN
26 SEPTEMBER

Training Google Ads

Nog 2 plekken beschikbaarMELD JE NU AAN 26 SEPTEMBER

Training Google Ads

Nog 2 Plekken Beschikbaar

Programmaoverzicht

Tijdens deze inspirerende 1-daagse training krijg je van onze online marketing specialist Thijs van den Haak de handvaten om zelf aan de slag te gaan met Google Ads voor jouw onderneming, of de onderneming waar jij werkzaam bent. Na het afronden van onze training kun jij de volgende dingen op zelfstandig niveau uitvoeren:

Opzetten en Activeren: Zelfstandig een Google Ads account opzetten en campagnes activeren.

Google Analytics: Google Analytics inrichten en koppelen aan Google Ads.

Zoekwoorden bepalen: Definiëren van de juiste zoektermen en koppelen aan advertenties.

Advertenties maken: Effectieve advertentieteksten schrijven of optimaliseren.

Budget bepalen: Het juiste budget selecteren en zo efficiënt mogelijk distribueren over het account.

Campagnes Analyseren: De juiste matrixen bepalen en aflezen om hieruit de juiste conclusies te trekken.

Campagnes Optimaliseren: Op basis van data campagnes bijsturen, en optimaliseren om nog betere resultaten te genereren.

Praktische Informatie Training

  • Locatie: Baarn - Naast het NS-Station
  • Datum: Donderdag 26 september of woensdag 6 november
  • Duur: 1 complete dag 09:30 - 16:00
  • Inclusief: Lesmateriaal, lunch en onbeperkt koffie & thee
  • Prijs: €475,- ex. BTW
  • Certificaat: Participatie Certificaat

Meer weten over deze Google Ads Training?

Laat je gegevens hier achter, en binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom deze Google Ads Training volgen bij Alona Marketing?


Substantiële Praktijkervaring

Als succesvol online marketing bureau hebben wij vele Google Ads Accounts onder ons beheer, en weten wij dus exact hoe wij Google Ads campagnes succesvol moeten inrichten en optimaliseren.

Kleinschalige Trainingsgroepen

Met een maximaal deelnemers aantal van 6 personen per trainingsgroep, is er veel ruimte voor het stellen van vragen en interactie binnen de training.

Lange Termijn Investering

De kennis die je opdoet tijdens onze training kun je vertalen naar ieder account dat je beheert of wilt opzetten. Hiernaast is onze training fiscaal aftrekbaar, wat het financieel nog aantrekkelijker maakt.

Praktijkgericht en Toepasbaar

Onze trainingen zijn gericht op de praktijk. Geen onnodige moeilijke termen of onderwerpen die je nooit meer gebruikt, maar praktische en toepasbare tips gericht op het behalen van resultaat.

Dé Trainer Thijs van den Haak

"Met al meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing, heb ik samen met mijn bedrijf Alona Marketing meer dan 200 bedrijven geholpen bij het opzetten of optimaliseren van hun online marketingstrategie. De kennis die ik hierbij heb opgedaan, en overigens nog iedere dag verder uitbreid, deel ik graag met andere ondernemers en marketeers die deze hulp goed kunnen gebruiken.

Deze training is zeer praktisch ingericht, en specifiek gericht op de ondernemer en marketeer die écht aan de slag willen. Dus geen uitgebreide verhalen over marketingfunnels en dataoptimalisatie, maar makkelijk toepasbare- en pragmatische tips en tricks die zullen bijdragen aan het behalen van resultaat. Want aan het eind van de dag is dat waar het omdraait"

Meer weten over deze cursus?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!