Pinterest adverteren

Wil je graag beginnen met adverteren op Pinterest maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? De specialisten van Alona Marketing kunnen jou helpen. Pinterest heeft vele oplossingen voor de doelen die jij wilt bereiken. Zo kan je door te adverteren via Pinterest je bereik vergroten, acties stimuleren zoals online/offline verkoop en trek je meer bezoekers naar je website of andere platformen. Zou je graag meer informatie willen? Neem contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Alona Marketing?

Met ruim 25 specialisten in huis weten wij welke aanpak nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends zodat ze die voor jouw bedrijf kunnen inzetten. Wij ontzorgen je op het gebied van online marketing zodat jij je met andere zaken kan inspannen. Kom je een keer een kopje koffie drinken?

Adverteren op Pinterest in Nederland

Wist je dat 3,5 miljoen nederlanders gebruik maken van Pinterest? Onze specialisten verwachten dat hier alleen maar meer gebruikers op gaan komen. Als je jouw online marketing strategie wilt verbeteren, is adverteren op pinterest een goede stap. Gebruikers van Pinterest hebben een specifiek doel waardoor je gemakkelijk de see- en think fase in kan zetten. Door een koppeling te maken tussen Pinterest en jouw website, kunnen we precies meten wie er op jouw website zijn geweest. Wil je samen met een specialist een strategie opzetten? Neem gerust contact op. Binnen 24 uur krijg je een reactie.

Advies nodig?

Vormen van Pinterest adverteren

Binnen Pinterest heb je verschillende vormen van adverteren. Voor elk doeleinde heb je een advertentievorm. We zullen kort even uitleggen wat de advertentievormen zijn:

  • Gesponsorde pins: dit is eigenlijk de normale manier van adverteren. De advertenties verschijnen op de feed, maar ook wanneer er een specifieke zoekopdracht wordt ingevoerd. Ze komen op een natuurlijke manier in je feed terecht, waardoor ze erg effectief zijn.
  • Carrousels: de verschillende pins horen bij dezelfde advertentie. De 3 pins staan ook op dezelfde advertentie maar door verwisselend beeld heb je 3 advertentie foto’s. Er staat ook bij de advertentie aangegeven of je op ⅓ pagina zit, ⅔ of 3/3.
  • Video pins: dit bestaat uit een korte video. Door bewegend beeld toe te passen, springt jouw advertentie eruit. Deze vorm van adverteren wordt het meest gebruikt voor DIY video’s of recepten.

Pinterest adverteren kosten

De kosten van adverteren Pinterest hangen af van bepaalde factoren. Je kan kiezen uit 2 opties: daily budget en lifetime budget. Het verschil hiertussen is dat daily budget het dagelijkse budget is wat jouw advertentiegroep mag uitgeven en lifetime budget het totale budget is wat jouw campagne mag gebruiken. Zou je graag even rond de tafel willen zitten om dit allemaal te bespreken? Plan een afspraak met ons in!

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.