fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Zeist

Benieuwd naar de potentie van Pinterest adverteren in Zeist? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een Pinterest marketeer. Het heeft er vaak mee te maken dat je er zelf helemaal uitkomt, en niet de tijd hebt om je hierin te verdiepen. Dit is een situatie die wij bij veel ondernemers voorbij zien komen.

Dit hoeft echter geen probleem te zijn, want bij Alona Marketing hebben wij de juiste kennis in huis. Ons team bestaat uit verschillende Pinterest specialisten die ieder in staat zijn om jouw campagnes naar een hoger level te tillen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan een kennismakingsgesprek met ons om er samen achter te komen wat wij voor jouw kunnen beteken op het gebied van Pinterest adverteren In Zeist.

CONTACT OPNEMEN

Bereik de juiste Mensen

Via Pinterest adverteren kun je jouw advertenties zo afstellen dat je alleen die mensen bereikt die er voor jouw bedrijf toedoen. Je kunt Pinterest gebruikers targeten op basis van hun interesse, hun zoekgedrag, hun voormalige interactie met jouw content, of de interactie de ze hebben gehad met jouw website. Door deze uitgebreide targeting methodes kun je er dus voor zorgen dat je jouw campagne effectief kunt inzetten.

Op dit moment zijn we actief met Pinterest adverteren in Zeist, Amersfoort, Utrecht en omgeving. De bedrijven waarvoor we Pinterest inzetten zijn zeer divers maar hebben een ding gemeen, de campagnes moeten bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Doordat onze Pinterest specialisten beschikken over veel kennis en ervaring op dit gebied, zijn ze in staat om jouw campagnes en advertenties op een effectieve en doelbewuste manier in te zetten.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Zeist?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!