fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Woerden

Dus jij wilt aan de slag met adverteren op Pinterest en bent opzoek naar een specialist in de regio Woerden? Bij Alona Marketing begrijpen wij dat heel goed, want Pinterest is een social media kanaal vol met commerciële kansen. Je kunt dit platform inzetten voor het behalen een uiteenlopend aantal doelen, en kunt jouw potentiële klanten bereiken op elk moment van de aankoopfunnel.

Wil je met ons sparren over de mogelijkheden die Pinterest adverteren eventueel voor jullie onderneming kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

CONTACT OPNEMEN

Bereik de juiste Mensen

Om jouw Pinterest campagnes zo succesvol mogelijk te laten lopen, moeten we er natuurlijk voor zorgen dat jouw berichten de juiste mensen bereiken. Dit is binnen Pinterest adverteren geen probleem, aangezien er voldoende mogelijkheden zijn om specifieke doelgroepen te creëren.

Allereerst kun je jouw reeds opgebouwde lead list uploaden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een lijst met e-mailadressen. Pinterest gaat deze gegevens vervolgens matchen om te kijken of deze personen ook actief zijn op Pinterest. Is dit het geval, dan kun je deze groep mensen met jouw pins bereiken.

Een andere vorm van doelgroeptargeting is op basis van betrokkenheid. Je hebt hierbij de mogelijkheid om jouw pins exclusief te tonen aan personen die op een of andere manier betrokkenheid hebben getoond met jouw pins. Bij betrokkenheid moet je denken aan het bewaren, reageren of delen van jouw pin.

Tot slot kun je net als op de meeste andere kanalen zoals Facebook en Google Ads gebruik maken van remarketing. Hiermee kun je effectief Pinterest gebruikers targeten die al een keer op je website zijn geweest. Remarketing is een krachtige manier van adverteren, aangezien je effectief mensen target die al eens eerder op jouw website zijn geweest, en dus enige mate van interesse in jouw product of dienst hebben getoond.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Woerden?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!