fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Soest

Je wilt aan de slag met Pinterst marketing in Soest. Wij als Online Marketeers worden hier enthousiast van, want Pinterest marketing is hot. Dit kanaal zit boordevol commerciële kansen en speelt tegenwoordig dan ook voor veel bedrijven een grote rol in hun marketingplan. Ben jij ook benieuwd wat Pinterest voor jouw onderneming kan bijdragen?

Onze marketingspecialisten staan te poppelen om met jou een brainstormsessie in te plannen, waarin we gezamenlijk de kansen gaan onderzoeken. Neem dus snel contact met ons op via onderstaande knop, en we plannen op korte termijn een afspraak met je in.

CONTACT OPNEMEN

Behaal online resultaat met behulp van Pinterest adverteren in Soest

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt gaan starten met Pinterest marketing. Denk hierbij aan branding, het generen van meer leads, of simpelweg het generen van meer informatie over je doelgroep. Het is daarom belangrijk dat voor dat een van onze Pinterest specialisten voor jouw onderneming aan de slag gaat, we starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we gezamenlijk de marketingdoestellingen die jouw organisatie heeft, en ontwerpen we hierbij een strategie die hierop aansluit.

Tijdens dit gesprek houden we ons naast het bespreken van de doelstellingen ook bezig met het verkrijgen van inzicht in de doelgroep van jouw onderneming. Om een effectieve campagne op te zetten moeten wij namelijk goed weten wie jij exact wilt bereiken, zodat we de targeting van de campagnes nauwkeurig kunnen afstellen. Belangrijke onderdelen die wij bijvoorbeeld graag over de doelgroep weten zijn; waar bevindt de doelgroep zich, waar houdt deze zich mee bezig, en hoe beweegt hij zich over het internet.

Momenteel is Alona Marketing werkzaam in Soest, Baarn, Utrecht, Amersfoort en omstreken. We werken samen met verschillende bedrijven die werkzaam zijn in een uiteenlopend aantal branches. Mede dankzij deze ervaring kunnen onze Pinterest specialisten makkelijk schakelen, en weten ze voor elke onderneming een op maat gemaakte campagne neer te zetten.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Soest?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!