fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Hilversum

Benieuwd naar de mogelijkheden van Pinterest adverteren in Hilversum? Er zijn verschillende redenen te noemen waarom jouw bedrijf zou kunnen profiteren van adverteren op Pinterest. Zo kun je via Pinterest, dankzij de uitgebreide targetingopties, zeer effectief jouw doelgroep aanspreken. Hiernaast, is dit kanaal ook zeker doeltreffend voor ondernemingen die juist hun bereik willen uitbreiden, dit mede dankzij het grote aantal gebruikers.

Hiernaast kent Pinterest adverteren nog een tal aan voordelen, die uiteraard voor elke onderneming weer van verschillende waarde zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Plan een kennismakingsgesprek met ons om er samen achter te komen wat wij voor jouw kunnen beteken op het gebied van Pinterest adverteren in Hilversum

CONTACT OPNEMEN

Effectief Targeten

Met behulp van Pinterest adverteren kun je jouw advertenties zo instellen dat je alleen die mensen bereikt die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je kunt Pinterest gebruikers targeten op basis van verschillende factoren. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat je gebruikers kunt targeten uitgaande van hun interesse, hun gebruikte zoektermen en voormalige interactie met jouw content. Hiernaast is het ook mogelijk om, net als op kanalen zoals Facebook en Google Ads, gebruik te maken van Remarketing, waarbij je personen target die al eerder jouw website hebben bezocht.

De verzameling van bovenstaande targeting opties maakt het mogelijk om met behulp van de juiste content, doelgerichte campagnes op te zetten. Wij bepalen samen met onze klanten een onlinestrategie die naadloods aansluit bij het huidige marketingplan, en bieden hierbij ondersteuning van A tot Z.

Op dit moment ondersteunen wij ondernemers met Pinterest adverteren in Hilversum, Amersfoort, Utrecht en omgeving. De bedrijven die wij ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van hun online marketingcampagnes komen uit zeer diverse industrieën. Mede dankzij deze uitgebreide ervaring, zijn wij instaat succesvolle campagnes te bouwen voor iedere onderneming.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Hilversum?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!