fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Breukelen

Je wilt graag gaan starten met Pinterest adverteren in Breukelen?

Sinds begin dit jaar is het mogelijk in Nederland: adverteren op Pinterest. Dit is goed nieuws, want dit groeiende kanaal zit boordevol commerciële kansen. Pinterest is een van de grootste visuele social media kanalen en kan een perfecte uitbreiding of toevoeging zijn op een huidige marketingstrategie.

Bij Alona media helpen wij bedrijven bij het opzetten, onderhouden van optimaliseren van hun Pinterest campagnes. Wil jij graag meer weten over jullie eventuele kansen op het gebied van Pinterest adverteren? Neem snel contact met ons op via onderstaand formulier.

CONTACT OPNEMEN

Voor wie is Pinterest Adverteren Geschikt

Pinterest is wat we binnen het online marketinglandschap een “Full Funnel Marketing Solution” noemen. Dit betekend dat je Pinterest kunt inzetten om zowel mensen of bedrijven kennis met jouw product of brand te laten maken, een voorkeur voor jouw product te laten ontwikkelen, en tot slot aan te zetten tot het maken van een uiteindelijke aankoop of andere gewenste acties.

Pinterest adverteren is hiernaast geschikt voor bedrijven actief in zowel de B2B als de B2C industrie. B2C bedrijven zullen zich eerder bezig houden met het inspireren van eindgebruikers door het posten van aantrekkelijke visuals van hun producten of diensten. Dit terwijl B2B ondernemingen zich voornamelijk zullen focussen op het publiceren van bijvoorbeeld infographics en artikelen voor het generen van websiteverkeer en leads.

Kortom, Pinterest is geschikt voor het bewerken van verschillende markten en doelgroepen, door bedrijven met een uiteenlopend scala aan doelstellingen. Wil jij meer weten over wat adverteren op Pinterest voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, en een van onze Pinterest Advertentie Specialisten neemt contact met je op.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Breukelen?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!