fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Baarn

Je bent van plan om aan de slag te gaan Pinterest adverteren in Baarn. Als Online Marketeers vinden wij dat een goed idee, want de mogelijkheden binnen Pinterest adverteren zijn ongekend. Het grote aantal mensen dat in Nederland actief is op dit kanaal, in combinatie met de uitgebreide targetingopties en content mogelijkheden, maakt Pinterest tot een effectief en doelgerichte marketingtool.

Ben je nieuwsgierig wat Pinterest adverteren voor jouw onderneming kan betekenen? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze Pinterest specialisten via onderstaande knop, en kom hier samen achter.

CONTACT OPNEMEN

Behaal online resultaat met behulp van Pinterest adverteren in Baarn

Onze online marketingspecialisten zijn dagelijks bezig met het effectief opzetten, onderhouden en optimaliseren van succesvolle Pinterest campagnes. Ons team beschikt dan ook altijd over de meest up-to-date kennis, en heeft ervaring met het werken met ondernemingen uit een uiteenlopend aantal verschillende industrieën. Mede dankzij deze ervaring is ons team in staat om voor iedere onderneming een op-maat-gemaakte en succesvolle online marketingstrategie te ontwerpen.

Tijdens de kick-off meeting, die altijd plaatsvindt voordat de campagnes worden ingericht, wordt er gezamenlijk bepaald welke richting jouw onderneming op wilt met online marketing. De sessie begint altijd met een uitgebreide brainstormsessie, waar vervolgens dieper wordt ingegaan op de kenmerken van de doelgroep, de boodschap die moet worden overgebracht en tot slot natuurlijk de doelstellingen van de organisatie.

Op dit moment ondersteunen wij ondernemers met Pinterest adverteren in Baarn, Amersfoort, Utrecht, Zeist en omgeving. Ben jij nieuwsgierig wat Pinterest adverteren voor jouw onderneming kan betekenen? Of wil je graag een keer sparren met een van onze marketing specialisten? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande knop.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Baarn?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!