fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Pinterest Adverteren in Amersfoort

Dus je wilt aan de slag met Pinterest adverteren in Amersfoort en je bent opzoek naar een Pinterest specialist? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je dit graag zou willen uitbesteden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je niet de juiste kennis in huis hebt om jouw campagnes optimaal in te richten en te managen. Een andere reden zou kunnen zijn dat je wel de kennis in huis hebt, maar simpelweg niet de tijd kunt vrijmaken.

Er kunnen nog veel andere redenen zijn waarom je op zoek bent naar een Pinterest specialist, maar voor elk van deze uitdagingen biedt Alona Marketing de oplossing. Wij helpen je graag met het effectief inzetten van dit kanaal op een manier die feilloos aansluit bij jouw huidige marketingstrategie. Neem dus snel contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Waarom Wij Pinterest Adverteren Aanraden

Adverteren op Pinterest opent voor veel ondernemingen een nieuwe wereld. Hieronder een aantal belangrijke punten, waarom dit visueel social mediakanaal voor veel bedrijven interessant kan zin.

Bereik een interessante doelgroep. Pinterest gebruikers, ook wel Pinners genoemd, zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Ze laten zicht graag inspireren en verassen via dit platform, en delen, pinnen en bewaren massaal interessante content. Dit maakt deze Pinners voor veel ondernemingen tot een hele interessante doelgroep.

Uitgebreide Targeting mogelijkheden. Er zijn binnen Pinterest vele manieren mogelijk om jouw doelgroep te bereiken. Zo kun je Pinterest gebruikers bijvoorbeeld demografisch targeten, op basis van zoektermen, of op basis van de historische interacties die ze hebben gehad met jouw content. Uiteraard kun je op Pinterest ook gebruik maken van remarketing en vergelijkbare doelgroepen.

Naast bovenstaande punten, biedt Pinterest nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer weten over wat Pinterest adverteren voor jouw onderneming zou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Pinterest Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Pinterest Marketing in Amersfoort?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!