OVER ONS 2019-01-25T09:54:21+00:00
Alona, dé CPC-specialist werken op locatie

“Alona heeft onze website snel, binnen budget en vakkundig naar een hoger niveau getild”

Julien Lacunes, CNTNT Creators

Ben jij ook je vrije tijd kwijt met uitzoeken hoe Google Ads en Facebook werkt? En komt het continu controleren van je campagnes jou ook de neus uit? Met Alona is dit allemaal verleden tijd. Wij managen alles voor jou, zodat jij weer tijd hebt voor je klanten.

Alona is een expert op het gebied van cost per click campagnes die leads genereren en die de cost per lead verlagen! We zijn al sinds 10 jaar bezig met online marketing campagnes.  

We kunnen je helpen je bedrijf op de digitale kaart te zetten. Of je positie in de markt te verstevigen. Of uit te breiden naar het buitenland. We geven strategisch advies, en helpen je op weg. Zodat jij kan ondernemen en je tijd vrij hebt voor het steeds groter groeiend aantal klanten.

Binnen 24 uur een campagne starten? Geen probleem. Een website snel optimaliseren om zo meer leads te genereren? Ook dat kan. We hebben gewerkt met en voor bedrijven uit Nederland, België, Duitsland, China, Amerika en Israël. Een groot pak ervaring om bij jou te gebruiken.

Persoonlijk. Lange-termijn. Flexibel. Geen bullshit.

Alona, dé CPC-specialist werken met mooi uitzicht
ROI VAN JE CAMPAGNES VERHOGEN?

LEES ONZE FACEBOOK REVIEWS

LEES ONZE FACEBOOK REVIEWS

Onze bijzondere manier van werken

Hoe het allemaal is begonnen…

Na jarenlange ervaring in de online marketing wereld te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, vertrekken we begin 2014 op wereldreis. Tijdens deze reis zijn we continue aan het bedenken hoe we onze passie en ervaring voor online marketing zelf kunnen gaan gebruiken. Eind 2014 stranden we vanwege een orkaan in de Filipijnen. In de plaats Alona Beach om precies te zijn. Uitgerekend hier besluiten we om voor onszelf te gaan beginnen en ons bedrijf Alona is een feit. We zijn ervan overtuigd dat we ondernemers in Nederland kunnen helpen met de groei van hun bedrijf middels online marketing campagnes. Nu, bijna 4 jaar later hebben we ook de referenties om dit te bewijzen.

Thijs aan het werk vanuit LA
Kristian werkt hier vanuit Van der Valk

Onze filosofie

Wij geloven sterk in flexibel werken. De balans werk-privé en productiviteit is wat ons betreft erg belangrijk. Flexibel werken gaat over vertrouwen en op het sturen op output en top-resultaten voor onze klanten in plaats van werkprocessen en werktijden.

Doordat wij alleen werken op de dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn zijn we veel gemotiveerder en productiever dan medewerkers die gebonden zijn aan bepaalde tijden omdat dat nou eenmaal zo ”hoort”. Hierdoor werken we effectiever en met veel meer plezier aan jouw online marketing campagnes.

Kristian werkt hier vanuit Van der Valk

Werken vanuit ons kantoor in Baarn en de rest van de wereld

Bij Alona vinden we dat je maar beter kan werken vanuit een inspirerende plek. Gewoon, omdat het leuk is en omdat dat nou eenmaal wat lekkerder werkt! En natuurlijk goed voor de creativiteit en productiviteit als je werkt vanuit een plek waar jij je fijn voelt. Of dat nu vanuit huis is, vanuit een Van der Valk of vanuit een mooie plek in Zuid-Europa.

Onze Online Marketeers werken meestal vanuit Nederland en vanuit ons kantoor in Baarn. We hebben ook gewerkt vanuit meer exotische plekken en daar veel inspiratie opgedaan, waaronder Portugal, de Dominicaanse Republiek, Turkije, Italië, Zuid-Afrika en de Verenigde staten.

Simone & Claudia werken vanuit een restaurant

Kiezen voor Alona is kiezen voor zekerheid.

Maak een afspraak