SEO uitbesteden

Organisch gevonden worden in Google door potentiële klanten? Waarom niet! Dit gaat jou ontzettend veel relevant verkeer op leveren zonder kosten te betalen per klik. Wie wilt dat nou niet? Inderdaad, iedereen wilt dat. Daardoor is de concurrentie op prominente organische posities enorm toegenomen de laatste jaren. Maar geen paniek. Onze professionals hebben ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van SEO en krijgen jouw website bovenaan in Google. Wil jij graag SEO uitbesteden en weten wat daar allemaal bij komt kijken? Dan zit je bij Alona Marketing aan het juiste adres. Wij leggen je graag uit hoe we jouw website beter in Google kunnen laten ranken en gaan hier graag voor je mee aan de slag. Neem met ons vrijblijvend contact op en dan bespreken we samen wat jouw opties zijn. Trek jij de champagne vast open? Eerst meer informatie lezen? Geen probleem en helemaal begrijpelijk! Lees meer informatie over SEO uitbesteden bij Alona Marketing.

Contact opnemen

Zo werken we jou naar boven in de zoekmachines

Niet langer tegen de concurrenten aankijken die de eerste pagina in beslag nemen, maar zelf je plek veroveren? Gaan we regelen. In drie stappen voel jij je helemaal thuis aan de zoekmachinetop.
seo uitbesteden utrecht

STAP 1

STRATEGIE BESPREKEN

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Wie zijn jouw potentiële klanten precies en hoe gedragen zij zich online?

adverteren op google

STAP 2

12-STAPPEN PLAN

Je website toetsen we op gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor Google en co. Nu is het tijd om de 12 stappen te zetten. Een soort SEO-chachacha.

adverteren google

STAP 3

METEN EN OPTIMALISEREN

Je ontvangt een helder uitgewerkte rapportage en we evalueren dit samen. Maandelijks krijg je een overzicht van je resultaten op je digitale deurmat.

Je bent niet meer te missen

“Ben ik dan straks heel erg zichtbaar?” Ja. Google, Bing en andere zoekmachines weten je te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo geef je je website nog meer waarde en daar houden zoekmachines wel van. En jij en je bezoekers uiteindelijk ook.

SEO-specialisten staan voor je klaar

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt vruchten af. Die jij dan weer mag plukken. De voordelen van goede organische vindbaarheid:

  • meer (online) bekendheid

  • heel lang profiteren van je prominente plekken in de zoekmachines

  • gratis én heel geïnteresseerde bezoekers

  • vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”

12 stappen van een sterke SEO-strategie

We zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. En grote stappen, gauw thuis, gaat hier niet op. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim specialisten in te schakelen. Je SEO-zorgen verdwijnen dan als sneeuw voor de
website laten maken utrecht

Website snelheid verbeteren

website optimalisatie utrecht

URL structuur verbeteren

website ontwikkeling utrecht

Duplicate content aanpassen

URL redirects toevoegen

Zoekwoorden onderzoek

Pagina-titels & meta descriptions

Bestaande teksten optimaliseren

Nieuwe landingspagina’s schrijven

Pagina-titels & meta descriptions

Relevante linkpartners zoeken

Bloggen op externe websites

Externe links opbouwen

Meer weten over je organische vindbaarheid?

Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Laat ook je goede contactgegevens achter, want anders kunnen we de juiste waarschijnlijk niet zo snel vinden.
Contact opnemen

De voordelen van SEO

Laat jouw bedrijf groeien met het verbeteren van je online zichtbaarheid.
seo uitbesteden

Langdurige resultaten in Google

SEO gaat niet over één nacht ijs. Je hebt een lange adem nodig (waar Google Ads wel snel resultaat levert) om echt goed te scoren. Maar als je eenmaal scoort, heb je toch wel een paar heel knappe koppen nodig om jou van de troon te stoten. Het resultaat mag er zijn. En blijven.

organische vindbaarheid

Gratis én geïnteresseerde bezoekers

Het grote voordeel aan organisch scoren, is dat het mensen zijn die écht op zoek zijn naar jouw dienst of product. Het zijn dus niet alleen gratis, maar ook nog eens heel geïnteresseerde bezoekers. Zit je klaar om de aanvragen aan te nemen?

seo uitbesteden utrecht

Gouden gebruiksvriendelijkheid

Zoekmachines beoordelen jouw website niet langer op 100 keer hetzelfde zoekwoord in een stukje tekst. Het gaat om veel meer. Je website moet goed scoren op gebruiksvriendelijkheid, anders wordt het niks. Je bezoekers ervaren een beleving waarover ze het liefst meteen naar huis schrijven. Of mailen.

SEO uitbesteden, hoe ziet dat eruit?

seo scan

SEO Scan

Wij besteden graag veel aandacht aan jou en je website. Dit doen we door middel van een SEO scan op jouw website uit te laten voeren. Bij deze SEO scan wordt er uitgebreid naar jouw website gekeken en geanalyseerd. Wanneer de analyse van de SEO scan klaar is, nemen wij samen met jou de aandachtspunten van je website door. Zo kan er bijvoorbeeld zijn dat er metatitels missen op verschillende pagina’s of dat de teksten minder SEO-vriendelijk is. Een SEO-vriendelijke website is natuurlijk van groot belang wanneer je hoog wilt kunnen ranken in Google.

seo pakketten

SEO pakketten

Na een uitgebreide SEO scan kunnen we bekijken hoe wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen.Om jou zo goed mogelijk te helpen bieden wij verschillende SEO pakketten aan. Op deze manier kunnen wij jou gespecialiseerde hulp bieden op maat. Als marketingbedrijf hebben wij al jaren ervaring in het opzetten van een SEO-vriendelijke website. Wij bieden SEO pakketten aan in de volgende pakketten: een compleet pakket, een pro pakket en een grow big pakket.

organische vindbaarheid

Organische vindbaarheid

Het resultaat van onze SEO pakketten? Bovenaan in de organische zoekresultaten! Iedere maand werken wij keihard om jou bovenaan in de zoekresultaten te krijgen en met succes! Tijdens dit proces blijf jij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Iedere maand nemen we de posities in de zoekresultaten goed onder de loep en blijf je op de hoogte van alle gedane werkzaamheden… hé; weer een zoekwoord waar we bovenaan staan! Dat is nog eens online succes!

Klaar voor de SEO-start? Af!

Vind jij ook dat je het verdient om goed vindbaar te zijn? Mooi zo. Laten we kennismaken. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.