SEO uitbesteden

Organisch gevonden worden in Google door potentiële klanten? Waarom niet! Dit gaat jou ontzettend veel relevant verkeer op leveren zonder kosten te betalen per klik. Wie wilt dat nou niet? Inderdaad, iedereen wil dat. Daardoor is de concurrentie op prominente organische posities enorm toegenomen de laatste jaren. Maar geen paniek. Onze professionals hebben ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van SEO en krijgen jouw website bovenaan in Google. Wil jij graag je SEO uitbesteden? Bij Alona Marketing leggen we je graag uit hoe we jouw website beter in Google kunnen laten ranken en gaan hier graag mee aan de slag. Neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we samen wat jouw opties zijn.

De voordelen van Alona Marketing:

  • In het bezit van alle certificeringen

  • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Ja, mijn website beter vindbaar!

Langdurige Google resultaten

SEO gaat niet over één nacht ijs. Je hebt een lange adem nodig (waar Google Ads wel snel resultaat levert) om echt goed te scoren. Maar als je eenmaal scoort, mag het resultaat er zijn. En blijven.

Gratis én geïnteresseerd

Het grote voordeel aan organisch scoren, is dat het mensen zijn die écht op zoek zijn naar jouw dienst of product. Het zijn dus niet alleen gratis, maar ook zeer geïnteresseerde bezoekers. Zit je klaar om de aanvragen aan te nemen?

Gebruiksvriendelijkheid

Zoekmachines beoordelen jouw website niet langer op 100 keer hetzelfde zoekwoord in een stukje tekst. Het gaat om veel meer. Je website moet goed scoren op gebruiksvriendelijkheid, anders wordt het niks.

NAAR BOVEN IN DE ZOEKMACHINES

STAP 1

STRATEGIE BESPREKEN

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Wie zijn jouw potentiële klanten precies en hoe gedragen zij zich online?

STAP 2

12-STAPPEN PLAN

Door middel van 12 stappen verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor Google en andere zoekmachines.

STAP 3

METEN EN OPTIMALISEREN

Je ontvangt een helder uitgewerkte rapportage en we evalueren deze samen. Maandelijks krijg je een overzicht van je resultaten op je digitale deurmat.

Je bent niet meer te missen

“Ben ik dan straks heel erg zichtbaar?” Ja. Google, Bing en andere zoekmachines weten je te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo geef je je website nog meer waarde en daar houden zoekmachines wel van. En jij en je bezoekers uiteindelijk ook.

12 stappen van een sterke SEO-strategie

We zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim om specialisten in te schakelen. Je SEO-zorgen verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.

SEO-specialisten staan voor je klaar

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt vruchten af. Die jij dan weer mag plukken. De voordelen van goede organische vindbaarheid:

  • meer (online) bekendheid

  • heel lang profiteren van je prominente plekken in de zoekmachines

  • gratis én heel geïnteresseerde bezoekers

  • vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”

website laten maken utrecht
Website snelheid verbeteren
website optimalisatie utrecht
URL structuur verbeteren
website ontwikkeling utrecht
Duplicate content aanpassen
URL redirects toevoegen
Zoekwoorden onderzoek
Pagina-titels & meta descriptions
Bestaande teksten optimaliseren
Landingspagina’s schrijven
Alt teksten afbeeldingen
Relevante linkpartners zoeken
Bloggen op externe websites
Externe links opbouwen

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

Organische vindbaarheid

Wij besteden graag veel aandacht aan jou en je website. Door middel van een SEO scan wordt er uitgebreid naar jouw website gekeken. Wanneer de analyse van de SEO scan klaar is, nemen wij samen met jou de aandachtspunten van je website door. Een SEO-vriendelijke website is natuurlijk van groot belang wanneer je hoog wilt kunnen ranken in Google.

Om jou zo goed mogelijk te helpen bieden wij verschillende SEO pakketten aan. Het resultaat van onze SEO pakketten? Bovenaan in de organische zoekresultaten! Iedere maand werken wij keihard om jou bovenaan in de zoekresultaten te krijgen en met succes! Tijdens dit proces blijf jij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Iedere maand nemen we de posities in de zoekresultaten goed onder de loep en blijf je op de hoogte van alle gedane werkzaamheden… hé; weer een zoekwoord waar we bovenaan staan! Dat is nog eens online succes!

Bespreek de mogelijkheden