fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Organische vindbaarheid

Wanneer heb jij voor het laatst iets online gevonden zonder een zoekmachine te gebruiken? Ja, precies, nooit. Google is van menig mens de beste vriend. En andere zoekmachines zijn ook van de partij. Een club waar je bij wil horen, want dat is waar je potentiële klanten je vinden.

Het is een feest om op de eerste pagina te verschijnen. En dat vieren we graag met jou. Trek jij de champagne vast open?CONTACT OPNEMEN

Zo werken we jou naar boven in de zoekmachinesNiet langer tegen de concurrenten aankijken die de eerste pagina in beslag nemen, maar zelf je plek veroveren? Gaan we regelen. In drie stappen voel jij je helemaal thuis aan de zoekmachinetop.

Je bent niet meer te missen“Ben ik dan straks heel erg zichtbaar?” Ja. Google, Bing en andere zoekmachines weten je te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo geef je je website nog meer waarde en daar houden zoekmachines wel van. En jij en je bezoekers uiteindelijk ook.

SEO-specialisten staan voor je klaar

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt vruchten af. Die jij dan weer mag plukken. De voordelen van goede organische vindbaarheid:

  • meer (online) bekendheid
  • heel lang profiteren van je prominente plekken in de zoekmachines
  • gratis én heel geïnteresseerde bezoekers
  • vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn"

12 stappen van een sterke SEO-strategieWe zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. En grote stappen, gauw thuis, gaat hier niet op. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim specialisten in te schakelen. Je SEO-zorgen verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.

Meer weten over je organische vindbaarheid?

Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Laat ook je goede contactgegevens achter, want anders kunnen we de juiste waarschijnlijk niet zo snel vinden.
De voordelen van SEOLaat jouw bedrijf groeien met het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Klaar voor de SEO-start? Af!Vind jij ook dat je het verdient om goed vindbaar te zijn? Mooi zo. Laten we kennismaken. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.