Organische vindbaarheid

Wanneer heb jij voor het laatst iets online gevonden zonder een zoekmachine te gebruiken? Ja, precies, nooit. Google is van menig mens de beste vriend. En andere zoekmachines zijn ook van de partij. Een club waar je bij wil horen, want dat is waar je potentiële klanten je vinden.

Het is een feest om op de eerste pagina te verschijnen. En dat vieren we graag met jou. Trek jij de champagne vast open?

Contact opnemen

Zo werken we jou naar boven in de zoekmachines

Niet langer tegen de concurrenten aankijken die de eerste pagina in beslag nemen, maar zelf je plek veroveren? Gaan we regelen. In drie stappen voel jij je helemaal thuis aan de zoekmachinetop.

STAP 1

STRATEGIE BESPREKEN

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Wie zijn jouw potentiële klanten precies en hoe gedragen zij zich online?

STAP 2

12-STAPPEN PLAN

Je website toetsen we op gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor Google en co. Nu is het tijd om de 12 stappen te zetten. Een soort SEO-chachacha.

STAP 3

METEN EN OPTIMALISEREN

Je ontvangt een helder uitgewerkte rapportage en we evalueren dit samen. Maandelijks krijg je een overzicht van je resultaten op je digitale deurmat.

Je bent niet meer te missen

“Ben ik dan straks heel erg zichtbaar?” Ja. Google, Bing en andere zoekmachines weten je te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo geef je je website nog meer waarde en daar houden zoekmachines wel van. En jij en je bezoekers uiteindelijk ook.

SEO-specialisten staan voor je klaar

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt vruchten af. Die jij dan weer mag plukken. De voordelen van goede organische vindbaarheid:

  • meer (online) bekendheid

  • heel lang profiteren van je prominente plekken in de zoekmachines

  • gratis én heel geïnteresseerde bezoekers

  • vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”

12 stappen van een sterke SEO-strategie

We zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. En grote stappen, gauw thuis, gaat hier niet op. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim specialisten in te schakelen. Je SEO-zorgen verdwijnen dan als sneeuw voor de

Website snelheid verbeteren

URL structuur verbeteren

Duplicate content aanpassen

URL redirects toevoegen

Zoekwoorden onderzoek

Pagina-titels & meta descriptions

Bestaande teksten optimaliseren

Nieuwe landingspagina’s schrijven

Pagina-titels & meta descriptions

Relevante linkpartners zoeken

Bloggen op externe websites

Externe links opbouwen

Meer weten over je organische vindbaarheid?

Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Laat ook je goede contactgegevens achter, want anders kunnen we de juiste waarschijnlijk niet zo snel vinden.
Contact opnemen

De voordelen van SEO

Laat jouw bedrijf groeien met het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Langdurige resultaten in Google

SEO gaat niet over één nacht ijs. Je hebt een lange adem nodig (waar Google Ads wel snel resultaat levert) om echt goed te scoren. Maar als je eenmaal scoort, heb je toch wel een paar heel knappe koppen nodig om jou van de troon te stoten. Het resultaat mag er zijn. En blijven.

Gratis én geïnteresseerde bezoekers

Het grote voordeel aan organisch scoren, is dat het mensen zijn die écht op zoek zijn naar jouw dienst of product. Het zijn dus niet alleen gratis, maar ook nog eens heel geïnteresseerde bezoekers. Zit je klaar om de aanvragen aan te nemen?

Gouden gebruiksvriendelijkheid

Zoekmachines beoordelen jouw website niet langer op 100 keer hetzelfde zoekwoord in een stukje tekst. Het gaat om veel meer. Je website moet goed scoren op gebruiksvriendelijkheid, anders wordt het niks. Je bezoekers ervaren een beleving waarover ze het liefst meteen naar huis schrijven. Of mailen.

Klaar voor de SEO-start? Af!

Vind jij ook dat je het verdient om goed vindbaar te zijn? Mooi zo. Laten we kennismaken. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.