4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!

Een goede rechter...

moet niet te jong zijn.

Al veel bedrijven regio Eindhoven in allerlei branches hebben hun Online Marketing aan ons uitbesteed. Voor elke casus bedenken we een passende strategie. Inmiddels hebben we al heel wat gezien, dus ook voor jou vinden we de beste aanpak.

Eerlijkheid duurt het langst

Wij kiezen voor een samenwerking op de lange termijn. En we willen dat onze klanten in Eindhoven minstens zo lang tevreden zijn over onze samenwerking. We stellen de juiste vragen en geven eerlijk feedback. Ja, ook (of juist) als we denken dat jouw idee beter kan.

Ons team weet van wanten

En van online winnen. Wij hebben de expertise in huis en denken met het hele team na over jouw Online Marketing. Willen we iets dat ook nieuw is voor ons? Dan zorgen we er gewoon voor dat we de juiste kennis en experts in huis halen.
Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met het online marketing bureau in Eindhoven. Onze specialisten staan voor je klaar.

naamloos (1 van 1)-52 (2)

Ben je klaar voor onze Online Marketing agency..

en dus voor je online groeispurt? Zijn onderstaande dingen voor jou herkenbaar en wil jij je online marketing uitbesteden? Dan zien we elkaar snel!

Alona Marketing kan jou ontzorgen!

Of je nu wilt starten, nog twijfelt of niet helemaal tevreden bent met je huidige partner, wij vinden het altijd meer dan de moeite waard om jouw groeikansen eens scherp onder de loep te nemen. Wij brengen graag de interessante mogelijkheden voor jouw onderneming in kaart. De online marketeers van Alona Marketing kunnen jou volledig ontzorgen op SEA, SEO, Social Media, Video marketing of website ontwikkeling. Samen bepalen we de juiste doelstellingen en stellen we een online marketing strategie op zodat jouw bedrijf online gaat knallen. Wil je graag eens even sparren? Neem gerust contact met ons op.Onze Online Marketing diensten

Samen bepalen we de juiste doelstellingen en stellen we een Online Marketing strategie op maat op zodat jouw bedrijf online gaat knallen voor jouw doelgroep. Onze handen jeuken om voor (en met) jou een online strategie neer te zetten die impact maakt.

De voordelen van online marketing uitbesteden

Het voordeel dat u zelf meer tijd overheeft is niet het enige voordeel die u hieruit kan halen. Alona Marketing kunt u volledig ontzorgen op online marketinggebied. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet: Alona Marketing denkt mee over de groei & strategie van jouw bedrijf.

  • Je kiest zelf je doelen en betaalt pas als het gewenste resultaat is bereikt.
  • Je hebt zelf continu de volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne.
  • Onze specialisten gaan voor het maximale resultaat.

Kosten online marketing uitbesteden

De kosten zijn afhankelijk van de online marketing diensten en welke strategie er wordt toegepast. Om alles goed in beeld te krijgen adviseren wij om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij kijken wat uw onderneming nodig heeft en waar de specialisten van Alona Marketing u in kunnen ondersteunen.

We maximize
digital growth
for

Inspiratie.

google-partner-1000x5002

Let’s maximize digital growth Together
with Jasper.

Jasper Boudewijns.
Head of Sales

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten Vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van volgende maand.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

6. Livegang campagnes

Als we de online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen.

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing-expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten er ervaren vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

6. Livegang campagnes

Als we de complete online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van de volgende maand.