fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Dé specialist van Nederland op het gebied van online marketing voor de bouw!Met de stijgende concurrentie in de bouwsector is het steeds belangrijker om je te gaan onderscheiden van je concurrenten. Hiervoor is online marketing de uitkomst! Steeds meer consumenten en bedrijven zoeken op het internet wanneer ze iemand nodig hebben. Hoe fijn is het dan als jouw bedrijf bovenaan staat?

Door jouw vakkennis te combineren met onze kennis op het gebied van online marketing laten wij jouw bedrijf groeien.

Klik direct op de knop hieronder om contact op te nemen!CONTACT OPNEMEN

Online zichtbaarheid in de bouwTegenwoordig is het internet een belangrijke plek voor consumenten en bedrijven om zich te oriënteren. Via zoekmachines zoals Google en Bing worden er talloze bedrijven aangeboden als een kandidaat voor mensen die specifiek naar een bouwbedrijf zoeken. Daarom is het belangrijk dat je hoog scoort in de zoekmachines, mensen kijken vaak niet meer verder dan de eerste vijf aanbieders.

Om ervoor te zorgen dat je goed zichtbaar blijft in de zoekmachines is er SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Deze twee zorgen ervoor dat jouw bedrijf hoog blijft staan in Google! Verder is ook social media erg belangrijk. Deel goede content op je social mediakanalen en ook op deze manier zullen er meer mensen op jouw website belanden. Op social media kun jij echt de aandacht trekken van jouw potentiële klanten!

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Wij van Alona werken al met verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de bouwsector. Onze specialisten weten hierdoor precies wat wel en niet goed is voor jouw bedrijf.

Als eerst zullen we starten met een kennismakingsgesprek waarbij we bespreken wat de mogelijkheden zijn en waar jouw grootste kansen liggen. Daarna zullen wij voor jou aan de slag gaan om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren!

Voor wie?

Wij van Alona hebben verschillende specialisten in dienst. Wij hebben ervaring met het werken met:

  • Asbestbedrijven
  • Aannemers
  • Vloeren-specialisten
  • Dakdekkers
  • Installatiebedrijven
  • Timmerbedrijven

  • Ook voor andere bedrijven kunnen wij de online marketing doen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over de kansen van online marketing in de bouwsector?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van jouw Online MarketingDuidelijke aanpak. Online marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van online marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de campagnes in.

OPTIMALISEREN

De campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!