Dit doen wij voor jouw online succes

Best druk, op het internet. Miljoenen bedrijven, minstens zo veel websites en nog veel meer diensten en producten.
Écht goed je plek veroveren is zo makkelijk nog niet. Daarom zijn wij er. Alona ondersteunt jouw bedrijf met goede online marketing. Je kunt jouw online marketing volledig aan ons uitbesteden, maar ook advies krijgen van onze online marketing consultants.

Adverteren op Google

ADVERTEREN OP GOOGLE (SEA)

Social Media campagnes

SOCIAL MEDIA

Winstgevende website laten maken

WEBSITE LATEN BOUWEN

Hoger scoren in Google

HOGER IN GOOGLE (SEO)

Online Marketing strategie

ONLINE STRATEGIE

Waarom klanten voor onze Online Marketing kiezen…

Dat kun je op je vingers natellen. Online Marketing is altijd in beweging. Wij dus ook. Wij zijn specialisten in Online Marketing, maar zien we een nieuwe ontwikkeling? Horen we iemand praten over een optie die we nog niet kennen? We slingeren meteen de computer aan en zoeken het tot op de bodem uit. Want wie weet voor welke klant dit een goudmijn betekent.

0
Gepassioneerde marketeers
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
5-sterren reviews

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze brochure met meer informatie is hiernaast te vinden

80% van de opdrachten nemen we niet aan

Alona Marketing is er voor bedrijven die ECHT vooruit willen. Te vaak hebben we in het verleden te precies gedaan wat onze klanten wilden dat we deden. Daar zijn we vanaf gestapt, puur omdat we hebben gemerkt dat online marketing toch echt iets is dat je aan een specialist overlaten moet.

Natuurlijk luisteren we goed en werken we nauw met je samen als je klant wordt bij ons. Maar wel op de manier waarvan wij al weten dat hij zeker werkt! Vooraf maken we afspraken over welk doel we samen willen bereiken. Zonder doel kun je immers niet scoren, zoals we in Nederland zeggen. Doelen, resultaten, leads, conversies, meten: die termen staan centraal in onze aanpak. Kortom: jij vertelt wat voor klanten je wil, wij doen de rest.

Neem contact met onze online marketing specialisten op als je meer wil weten over onze aanpak!

Neem contact op

Benieuwd naar onze aanpak?

De beste online resultaten leveren wij met…

meerdere tools. Voor zowel intern als extern gebruik. Net zoals een timmerman sneller, beter en mooier werk aflevert met goed gereedschap

— zo doen wij dat ook.

WordPress logo
Sharpspring logo
SEMRush Logo
Google Analytics logo
asana logo
Slack logo