Onze expertises voor jouw online succes

Best druk, op het internet. Miljoenen bedrijven, minstens zo veel websites en nog veel meer diensten en producten.
Écht goed je plek veroveren is zo makkelijk nog niet. Daarom zijn wij er. Alona ondersteunt jouw bedrijf met succesvolle Online Marketing. Met onze Online Marketing diensten kunnen we jou volledig ontzorgen of een onderdeel oppakken en strategisch advies geven.

Neem vrijblijvend contact op

Online Strategie

Lees meer

Google Ads (SEA)

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lees meer

Social
Media

Lees meer

Website
ontwikkeling

Lees meer

Waarom klanten onze Online Marketing diensten kiezen…

Dat kun je op je vingers natellen. Online Marketing is altijd in beweging. Wij dus ook. Wij zijn specialisten in Online Marketing, maar zien we een nieuwe ontwikkeling? Horen we iemand praten over een optie die we nog niet kennen? We slingeren meteen de computer aan en zoeken het tot op de bodem uit. Want wie weet voor welke klant dit een goudmijn betekent.

0
Online specialisten
0%
Gemiddelde percentage conversie stijging
0
Tevreden klanten

Alona Marketing winnaar FD Gazellen 2021

FD_Gazellen_2020_logo

80% van de opdrachten nemen we niet aan

Alona Marketing is er voor bedrijven die ECHT vooruit willen. Te vaak hebben we in het verleden te precies gedaan wat onze klanten wilden dat we deden. Daar zijn we vanaf gestapt, puur omdat we hebben gemerkt dat online marketing toch echt iets is dat je aan een specialist overlaten moet.

Natuurlijk luisteren we goed en werken we nauw met je samen als je klant wordt bij ons. Maar wel op de manier waarvan wij al weten dat hij zeker werkt! Vooraf maken we afspraken over welk doel we samen willen bereiken. Zonder doel kun je immers niet scoren, zoals we in Nederland zeggen. Doelen, resultaten, leads, conversies, meten: die termen staan centraal in onze aanpak. Kortom: jij vertelt wat voor klanten je wil, wij doen de rest.

Neem contact met onze online marketing specialisten op als je meer wil weten over onze aanpak!

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.