Volg een Masterclass bij Alona Marketing!

Bij Alona hechten wij enorm veel waarde aan het delen van kennis. Het is ons doel om hiermee te laten zien wat er allemaal mogelijk is met behulp van een goede Online Marketing strategie. Om dit te bereiken hebben we onder andere een aantal cursussen die wij aanbieden op het gebied van Google Ads en bieden we whitepapers aan met daarin tips en tricks over verschillende topics. Daarnaast¬†organiseren wij regelmatig een (online) Masterclass over verschillende relevante topics binnen de online marketing. Deze masterclasses zijn toegankelijk voor alle niveau’s en er worden altijd voldoende momenten ingebouwd om vragen te stellen om zo interactief mogelijk te blijven.

Wij willen jou hier dan ook graag voor uitnodigen.

Onze aankomende agenda ziet er dan ook als volgt uit:

Masterclass SEO
29 april 15:00 – 16:30

In deze Masterclass vertellen we je binnen 1,5 uur de belangrijkste zaken over SEO; Wat is SEO precies en hoe werkt het? Hoe zorg je voor een goede website structuur die voor zoekmachines goed leesbaar is en nog veel meer.

SCHRIJF MIJ IN!

Masterclass LinkedIn
26 mei 15:00 – 16:30

In deze Masterclass vertellen we je binnen 1,5 uur de belangrijkste zaken over LinkedIn; Hoe kan ik via LinkedIn advertising mijn doelgroep bereiken? Of hoe zet ik een goede LinkedIn advertentie campagne op en nog veel meer.

SCHRIJF MIJ IN!