Volg een Masterclass bij Alona Marketing!

Bij Alona hechten wij enorm veel waarde aan het delen van kennis. Het is ons doel om hiermee te laten zien wat er allemaal mogelijk is met behulp van een goede Online Marketing strategie. Om dit te bereiken hebben we onder andere een aantal masterclasses die wij aanbieden op het gebied van Google Ads en bieden we whitepapers aan met daarin tips en tricks over verschillende topics. Daarnaast organiseren wij regelmatig een (online) Masterclass over verschillende relevante topics binnen de online marketing. Deze cursussen zijn toegankelijk voor alle niveau’s en er worden altijd voldoende momenten ingebouwd om vragen te stellen om zo interactief mogelijk te blijven.

Wij willen jou hier dan ook graag voor uitnodigen.

Onze aankomende agenda ziet er dan ook als volgt uit:

Live event Alona 14 oktober

LIVE Alona Marketing Kennis Event
Donderdag 14 oktober 2021 15:00

Tijdens dit event wordt je in sneltreinvaart bijgepraat over de laatste technieken binnen online marketing, leer je hoe je eenvoudig hoger komt in Google en we vertellen hoe je aan meer klanten komt via LinkedIn.

SCHRIJF MIJ IN!

Masterclass: Zoekmachine Optimalisatie
Donderdag 11 november 2021 9:00 – 10:00

In deze masterclass ga je leren hoe SEO werkt en hoe je je website daarop het best kunt insteken. Omdat er zoveel informatie te vinden is over dit onderwerp, zullen wij de belangrijkste onderdelen eruit halen.

SCHRIJF MIJ IN!

Masterclass: Social Media
Donderdag 16 december 9:00 – 10:00

Het betreft een interactieve live online social media masterclass voor alle niveau’s waarin onze Social expert Mitch van Gellekom je in een uurtje bijpraten over al het nieuws binnen social media. Schrijf je direct in.

SCHRIJF MIJ IN!

Masterclass: LinkedIn Marketing
Binnenkort

In deze masterclass leer je wat LinkedIn voor jouw bedrijf kan betekenen. We bespreken onder andere hoe je jouw doelgroep kunt bereiken op LinkedIn en hoe je een advertentiecampagne kunt opzetten binnen het platform.

Masterclass: Google Ads (SEA)
Binnenkort

In deze masterclass leer je wat Google Ads precies inhoudt en hoe het werkt. We kijken onder andere naar de 5 meest gemaakte fouten binnen Google Ads en hoe je alleen maar leuke en goed betalende klanten aantrekt. Binnenkort meer.