5/5
4.9/5 van 36 reviews

Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen.

De Webwinkel Vakdagen is hét nr. 1 e-commerce event van de Benelux. Op 29 & 30 maart vindt alweer de 16de editie plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Er staan 250 e-commerceleveranciers en meer dan 200 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren.

Naast dat je Alona Marketing beide dagen spreker is, kun je ons ook vinden op stand 101.

Sprekers.

Voor wie en waarom.

Waarom en voor wie wij onze masterclasses geven.

naamloos_19_img

Voor wie zijn deze masterclasses?

Onze masterclasses zijn er voor mkb+ ondernemers, marketeers, communicatiespecialisten en productmanagers. HBO Niveau gewenst maar niet noodzakelijk

naamloos_19_img

Waar en wanneer zijn de masterclasses?

Elke laatste donderdag van de maand om 10 uur geven wij een online masterclass met een onderwerp dat op dat moment relevant is. Daarnaast kun je ons vinden op diverse beurzen en congressen als spreker zoals de webwinkel vakdagen.
naamloos_19_img

Welke investering moet ik doen?

Wij vragen alleen een tijdsinvestering en delen onze kennis gratis. Een online masterclass kost je dus géén geld. Een beurs of congres kan geld vragen voor de entree. 

naamloos_19_img

Waarom delen wij onze kennis gratis?

Nu kunnen een verhaal met een hoog “wij van WC-Eend, adviseren WC-Eend” gehalte houden, maar dat doen we niet. Dat we erg succesvol zijn en net zo hard groeien als onze klanten, blijkt wel uit het feit dat we voor een derde keer op een rij bekroond met een FD Gazelle award. Hiermee behoren wij tot één van de snelst groeiende digital agencies van Nederland. 

Dus waarom geven wij masterclasses en delen wij onze kennis gratis? Onze specialisten zijn vakidioten en ademen hun discipline. Zij zijn trots op de resultaten die ze boeken. Dag in dag uit delen zij hun kennis met Jan en alleman. Dus waarom zouden wij deze kennis dan ook niet delen met jou?

Heb je een ander online vraagstuk?
Plan een 1-op-1 sessie met Jasper.

schermafbeelding_img
Jasper Boudewijns.
Head of Sales