Linkedin Marketing: bereik je doel

93% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een LinkedIn account. Met LinkedIn marketing kun je om die reden precies bereiken wat en wie jij wilt. Laat jouw LinkedIn uitbesteden door onze Social Media specialisten voor het maximale resultaat.

Of je nu campagnes wilt draaien of op organische wijze het gesprek aan wilt gaan met je potentiële klanten. Wij kunnen jouw bedrijf helpen met haar LinkedIn doelstellingen. Aarzel niet en neem gauw contact met ons op.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing:

Linkedin Marketing

 • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten
 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd voor LinkedIn Marketing

Waarom LinkedIn Marketing?

Wist je dat…

 • 93% van de Nederlandse beroepsbevolking een LinkedIn account heeft?
 • Je met LinkedIn om die reden precies kan bereiken wie jij wilt?
 • Je leads kan verzamelen binnen LinkedIn (mensen hoeven dus niet eerst je website te zien)
 • LinkedIn NU BOOMING is? Hoge kwaliteit leads voor een lage prijs

Wat kunnen wij voor je doen?

 • LinkedIn-campagnes inrichten met foto’s / video / tekst-advertenties
 • Samen jouw doelgroep vaststellen voor LinkedIn
 • Advertenties en berichten opstellen
 • Campagnes bijsturen op basis van leads, vertoningen, cost/click

Wil je weten wat LinkedIn Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige LinkedIn strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Bereik je doelgroep

Door LinkedIn Marketing juist in te zetten, bereik je de juiste doelgroep. Jouw doelgroep. Met gerichte campagnes en de juiste boodschap behaalt je bedrijf haar doelstellingen. We leggen een strategie neer die we samen met jouw bespreken.

Bouw aan je merk

LinkedIn campagnes helpen je bij het beter leren kennen van je doelgroep. Je ziet wat ze interessant vinden en het biedt veel data, die heel bruikbaar is voor je bedrijf. LinkedIn is een perfect middel om te bouwen aan je naamsbekendheid en je branding.

Volg je concurrenten

Wat zeggen mensen over je concurrenten? Zitten er pijnpunten waar jij jouw service mee kan verbeteren? Hoe krijgen zij interactie met de doelgroep? Een concurrentie-analyse is erg bruikbaar voor je eigen online strategie én helpt je je eigen verkoop te laten groeien.

Bereik je doel via LinkedIn

Voor bedrijven biedt LinkedIn een mooi platform om jouw doelgroep te bereiken. En dan ook nog eens precies met wat jij over wil brengen.

Wat is je doel? Een bepaald bereik, zodat je werkt aan je bekendheid? Meer bezoekers op je website? Leads verzamelen? Alona denkt graag met je mee. We vertalen je wensen in een heldere strategie. Het resultaat? Je bereikt de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Of dat nu met een afbeelding, video of tekst is. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Er gaat niets online waar jij het niet mee eens bent.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je LinkedIn Marketing uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor:

 • Een langdurige relatie met je klanten

 • Kwalitatievere leads dan Google Ads
 • Verhoging van je sales
 • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

LinkedIn Marketing inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Linkedin Logo

Wil je LinkedIn Marketing uitbesteden?

Wij gaan niet zomaar aan de slag. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke LinkedIn strategie er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. LinkedIn Marketing uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld Google Ads of SEO.

Jouw LinkedIn Marketing uitbesteden aan onze Social Media specialisten betekent volledige exposure. Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je collega en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houdt. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je bedrijf wilt behalen en op welk marktsegment je impact wil maken. Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet.

Bespreek de mogelijkheden