LinkedIn Specialist

Wij van Alona Marketing zijn de specialist op het gebied van LinkedIn. Via LinkedIn zijn er een tal van mogelijkheden om jouw business te laten groeien. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Weten wat wij voor je kunnen betekenen mail ons via info@alonamarketing.nl of bel ons op 085-0654633.

Lead generatie via LinkedIn?

Onze klanten zien een significante groei in het aantal leads via LinkedIn

LinkedIn heeft zichzelf op de map gezet als de grootste zakelijke netwerkwebsite ter wereld. Ons team heeft de kennis en expertise om jou te helpen jouw bedrijf te laten groeien op LinkedIn. Wij kunnen jouw aanwezigheid op het platform verbeteren. Huur ons in om je LinkedIn-profiel te beheren om beter contact te maken met de industrie en jezelf bovenaan de markt te positioneren.

LinkedIn gebruiken om nieuw personeel aan te nemen

LinkedIn is het perfecte platform om personeel aan te trekken

Naast dat dit een geweldige kans is om B2B-leads te genereren, heeft LinkedIn zichzelf daarnaast gepositioneerd als een geweldige professionele netwerktool voor bedrijven die goed opgeleid personeel wilt werven. We kunnen jou ondersteunen met het vinden van nieuw personeel door krachtige campagnes te maken en jou te verbinden met professionals die op zoek zijn naar jouw vacature(‘s).

Laat je netwerk groeien via LinkedIn

Een groeiend netwerk in jouw branche?

Een van de beste manieren om uw LinkedIn-account te laten groeien, is door organische connecties te maken met anderen in jouw branche. We creëren unieke inzichten namens jouw account, sturen connectieverzoeken en brengen jouw bedrijf op de markt als een thought leader om het meeste uit uw sociale aanwezigheid te halen.

Adverteren via LinkedIn

B2B lead generatie

Hoewel organische groei voordelen heeft, kan betaalde groei een uitstekende manier zijn om uw LinkedIn-netwerk verder te ontwikkelen. We adverteren via LinkedIn om jouw merk te positioneren. Dit leidt tot een toename van het aantal leads of zorgt v oor meer merkbekendheid.

Benieuwd geworden?

Neem dan direct contact met ons op via info@alonamarketing.nl of bel ons op 085-0654633.