fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn Specialist

Wij van Alona Marketing zijn de specialist op het gebied van LinkedIn. Via LinkedIn zijn er een tal van mogelijkheden om jouw business te laten groeien. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Weten wat wij voor je kunnen betekenen mail ons via info@alonamarketing.nl of bel ons op 085-0654633.

 

Lead generatie via LinkedIn?

Onze klanten zien een significante groei in het aantal leads via LinkedIn

LinkedIn heeft zichzelf op de map gezet als de grootste zakelijke netwerkwebsite ter wereld. Ons team heeft de kennis en expertise om jou te helpen jouw bedrijf te laten groeien op LinkedIn. Wij kunnen jouw aanwezigheid op het platform verbeteren. Huur ons in om je LinkedIn-profiel te beheren om beter contact te maken met de industrie en jezelf bovenaan de markt te positioneren.

 

LinkedIn gebruiken om nieuw personeel aan te nemen

LinkedIn is het perfecte platform om personeel aan te trekken

Naast dat dit een geweldige kans is om B2B-leads te genereren, heeft LinkedIn zichzelf daarnaast gepositioneerd als een geweldige professionele netwerktool voor bedrijven die goed opgeleid personeel wilt werven. We kunnen jou ondersteunen met het vinden van nieuw personeel door krachtige campagnes te maken en jou te verbinden met professionals die op zoek zijn naar jouw vacature(‘s).

 

Laat je netwerk groeien via LinkedIn

Een groeiend netwerk in jouw branche?

Een van de beste manieren om uw LinkedIn-account te laten groeien, is door organische connecties te maken met anderen in jouw branche. We creëren unieke inzichten namens jouw account, sturen connectieverzoeken en brengen jouw bedrijf op de markt als een thought leader om het meeste uit uw sociale aanwezigheid te halen.

 

Adverteren via LinkedIn

B2B lead generatie

Hoewel organische groei voordelen heeft, kan betaalde groei een uitstekende manier zijn om uw LinkedIn-netwerk verder te ontwikkelen. We adverteren via LinkedIn om jouw merk te positioneren. Dit leidt tot een toename van het aantal leads of zorgt v oor meer merkbekendheid.

 

Benieuwd geworden?

Neem dan direct contact met ons op via info@alonamarketing.nl of bel ons op 085-0654633.