fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn Marketing in Woerden

Ben jij opzoek naar een specialist LinkedIn Marketing in Woerden?Je concurrent doet het al een jaren – LinkedIn Marketing. Ook jij zou graag je content willen delen via dit platform, maar je weet alleen niet hoe? Jij ziet dat andere bedrijven wel succes hebben op LinkedIn, maar jouw campagnes blijven achter? Dit hoeft geen probleem te zijn. Alona Marketing is de specialist op het gebied van LinkedIn Marketing in Woerden.CONTACT OPNEMEN

LinkedIn Marketing

De jaren dat LinkedIn exclusief fungeerde als online-recruitment platform zijn lang gevlogen. Linkedin wordt door vele ondernemers intensief gebruikt voor het behalen van commerciële doeleinden, en met zoveel gebruikers en connecties doet dit kanaal niets onder bij de andere grote sociale platformen zoals Facebook en Instagram.

Ook bij Alona Marketing weten wij hoe belangrijk dit platform is binnen de marketingstrategieën van vele bedrijven. Immers, een LinkedIn profiel kan gezien worden als het online visitekaartje van een bedrijf, en moet met zorg en strategisch inzicht worden opgezet en ingezet.

Wij hebben een team van LinkedIn specialisten klaar zitten die beschikken over de laatste kennis en uitgebreide ervaring om jullie LinkedIn pagina tot een succes te maken. Ons team is gefocust op het behalen van een optimale ROI, door het creëren van campagnes die specifiek getarget zijn op jullie doelgroep..

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor LinkedIn Marketing in Woerden.

  • Wij zijn de expert
  • Wij monitoren
  • Wij rapporteren

Meer weten over de kansen van LinkedIn?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!