fbpx

LinkedIn Marketing uitbesteden

LinkedIn is al lang niet meer enkel een database met cv’s van werkzoekenden, wel is het een social media kanaal dat specifiek gericht is op zakelijk gebruik. In Nederland zijn er momenteel 4,4 miljoen gebruikers met een LinkedIn profiel. Hiervan gebruiken ruim 500.000 gebruikers LinkedIn dagelijks.

Dankzij het zakelijke karakter van dit kanaal is het goed mogelijk om zakelijke prestaties te delen vanuit de bedrijfspagina van jouw bedrijf. Hierdoor kan je jouw doelgroep voortdurend informeren over nieuwe producten of diensten. Door bepaalde cases te delen kan je naamsbekendheid toenemen en je bedrijf een autoriteit worden binnen het vakgebied. Dit alles draagt bij aan het verzamelen van leads voor jouw bedrijf.

Naast het delen van berichten aan de volgers van je pagina is het ook mogelijk om LinkedIn marketing campagnes in te zetten, hiermee ben je in staat om het bereik op LinkedIn te vergroten

CONTACT OPNEMEN

LinkedIn Marketing campagnes

Binnen LinkedIn is het goed mogelijk de juiste zakelijke doelgroep te bereiken voor jouw bedrijf door het inzetten van LinkedIn marketing campagnes. Dankzij de vele targeting mogelijkheden die LinkedIn bevat kan je zeer gedetailleerd jouw meest belangrijke doelgroep bereiken.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de doelgroep samen te stellen op locatie, geslacht, leeftijd maar ook meer specifieke onderdelen zoals bedrijfsgrootte, functietitel, bedrijfstak, aantal jaren ervaring en vaardigheden van een persoon. Door al deze punten zo goed mogelijk in te stellen kan een gerichte doelgroep samengesteld worden.

Vervolgens is het belangrijk om een boodschap te tonen die is afgestemd op de specifieke doelgroep waardoor de kans toeneemt dat ze overgaan tot de gewenste actie. De gewenste actie kan bijvoorbeeld het downloaden van informatie zijn in ruil voor contactgegevens of het bezoeken van de website.

De online marketing experts bij Alona Marketing hebben de focus op het behalen van optimaal rendement met o.a. LinkedIn marketing campagnes. Hiervoor worden de verschillende onderdelen van de LinkedIn campagne optimaal op elkaar afgestemd. Op deze manier vormen we een waardevolle partner voor de opdrachtgevers waarvoor we actief zijn. Het voordeel van LinkedIn marketing uitbesteden is dat je als ondernemer er zeker van bent dat de opgestelde doelstellingen tegen een zo laag mogelijke investering behaald worden.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor LinkedIn Marketing in Woerden.

  • Wij zijn de expert
  • Wij monitoren
  • Wij rapporteren

Meer weten over de kansen van LinkedIn?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!