fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn Marketing in Hilversum

Wij zijn de specialist in LinkedIn Marketing in Hilversum en omgeving. Bij Alona marketing hebben wij in huis wat nodig is om jouw LinkedIn Marketing campagnes tot een succes te maken.


Je naamsbekendheid laten groeien of meer leads binnenhalen? Het kan via LinkedIn!

CONTACT OPNEMEN

3 tips bij het gebruik van LinkedIn Marketing.

Zorg voor niche content: scoren op LinkedIn lukt voornamelijk met niche content. Blogartikelen, e-books, whitepapers en case studies. Probeer nieuw publiek te bereiken door ‘Direct Sponsored Content’ te richten aan je doelgroep door te adverteren via de LinkedIn Ads tool.

Weet wat je prospect bezig houdt: als je met iemand in contact wilt komen om een gesprek mee aan te gaan dan is het vinden van het aanknopingspunt niet altijd eenvoudig. LinkedIn helpt je daarmee: je kunt heel eenvoudig zien welke acties iemand op LinkedIn heeft ondernomen. Mouse over bij de knop Connect (als je nog geen connectie van elkaar bent) en je ziet bovenaan het pull down menu ‘recent activity’ staan. Wel zo handig!

Controleer eenvoudig een e-mailadres + transformeer je website bezoekers in leads: tijdens het prospecten wil je soms weten of personen hun e-mailadres klopt. Een superhandig hulpmiddel om dit te controleren is Rapportive. Dit is een plugin van LinkedIn zelf en is beschikbaar voor Google Apps en Microsoft Outlook. Wanneer het e-mailadres klopt, zie je in je e-mailprogramma het LinkedIn profiel van de desbetreffende persoon verschijnen.

Alona Marketing

Bij Alona Marketing bieding wij ondersteuning bij o.a. de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen van LinkedIn Strategie
  • Opzetten van LinkedIn Campagnes
  • Actief monitoren van Linkedin Campanges
  • Optimaliseren van LinkedIn Campagnes

Wil jij meer te weten komen over de kansen die LinkedIn marketing voor jouw bedrijf kan hebben?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!