fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn marketing in Haarlem

Wij zijn de specialist in LinkedIn Marketing in Haarlem en omgeving. Bij Alona marketing hebben wij in huis wat nodig is om jouw LinkedIn Marketing campagnes van de grond te krijgen, en tot een succes te maken.

Er zijn in Nederland zo’n 4,2 miljoen mensen die gebruik maken van LinkedIn, waarvan er 0,3 miljoen dagelijks gebruik maken van het platform. Het is een ontzettend gaaf platform om zakelijk in te zetten.CONTACT OPNEMEN
1. STIMULEER JE MEDEWERKERS ER GEBRUIK VAN TE MAKEN
Laat je medewerkers allemaal een uitgebreid profiel aanmaken en laat ze contacten leggen met de klanten en andere relaties. Zo zorg je ervoor dat je gehele bereik groter wordt!

1. Laat ze hun profiel zoveel mogelijk compleet maken: foto, functies, opleidingen. LinkedIn geeft daar zelf allerlei tips over wanneer ze op de profielpagina zitten.
2. Zorg dat ze hun skills toevoegen zodat mensen kunnen zien waar ze goed in zijn.

2. GA AAN DE SLAG MET EEN BEDRIJFSPAGINA
Maak een bedrijfspagina aan bij Linkedin en plaats daarop je belangrijkste berichten. Mensen kunnen die pagina vervolgens weer gaan volgen.

1. Zorg ervoor dat je medewerkers hun profiel koppelen aan je bedrijfspagina, dat kunnen ze doen door bij hun eigen profiel bij de functie de bedrijfsnaam in te typen en dan je pagina aan te klikken.
2. Maak het persoonlijk, laat ze sfeer proeven. Mensen zijn dol op mensen. Mensen willen weten welke mensen er achter een bedrijf zitten. Ze willen een kijkje achter de schermen!
3. Promoot je bedrijfspagina! Een niet onbelangrijke stap die vaak vergeten wordt: promoot je pagina. Zet hem op je website, plaats hem in je emailhandtekening. Alleen zo zorg je ervoor dat mensen ook weten dat het bestaat.

3. ZET ADVERTENTIES IN
Hier kunnen we tal van tips neerzetten, maar dit doen we niet. Dit vertellen we je liever in een persoonlijk gesprek bij jullie of hier op kantoor. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Alona Marketing

Bij Alona Marketing bieding wij ondersteuning bij o.a. de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen van LinkedIn Strategie
  • Opzetten van LinkedIn Campagnes
  • Actief monitoren van Linkedin Campanges
  • Optimaliseren van LinkedIn Campagnes

Wil jij meer te weten komen over de kansen die LinkedIn marketing voor jouw bedrijf kan hebben?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!