fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn marketing Den Haag

Wij zijn de specialist in LinkedIn Marketing in Den Haag en omgeving. Bij Alona marketing hebben wij in huis wat nodig is om jouw LinkedIn Marketing campagnes van de grond te krijgen, en tot een succes te maken.Ken je dat? Iedere dag post je op LinkedIn één of meerdere updates. Toch heb je geen idee of het eigenlijk wel wat oplevert? Wij helpen je graag bij jouw LinkedIn strategie en maken van jouw campagnes een succes!

CONTACT OPNEMEN

4 tips voordat je aan de slag gaat met LinkedIn Marketing.

LinkedIn tip 1: gebruik relevante/persoonlijke foto’s
In de LinkedIn tijdlijn krijgen foto’s die je apart uploadt meer ruimte dan de foto’s die automatisch meegeladen worden vanaf een pagina. Kies er daarom voor je eigen afbeelding bij een update te uploaden. Het is bovendien effectief om een eigen foto te gebruiken en geen stockfoto. Hiermee onderscheid je je van de massa en maak je jouw update opvallend en persoonlijk. Eigen foto’s maak je eenvoudig met je smartphone. Daarmee kun je direct de foto optimaliseren en er desgewenst een filter of tekst opzetten.

LinkedIn tip 2: maak gebruik van de @mentions
Op LinkedIn is het mogelijk om je eerstegraads connecties te taggen in een update. Dat doe je door in je bericht een ‘@’ teken te gebruiken en daarna de naam van degene die je wilt taggen te typen. Degene die je hebt getagged wordt hiervan via e-mail en in een update op LinkedIn op de hoogte gebracht. In de meeste gevallen zal deze persoon een like of een comment geven waardoor het ook in zijn of haar netwerk zichtbaar wordt. Het is ook mogelijk om een @-mention te doen van bedrijven met een LinkedIn Company Page.

LinkedIn tip 3: post op de juiste tijden
Een open deur maar toch iets waarmee veel mensen geen rekening houden is de tijd om je post te doen. Maak hierbij gebruik van een social media tool zoals Hootsuite of je marketing automation software (zoals Act-On, Marketo of Hubspot).

LinkedIn tip 4: stel relevante vragen aan je connecties
Als je actief bent op LinkedIn dan verwachten jouw connecties over het algemeen dat jij updates doet die in jouw (en hun) specialisme liggen. Een goede manier om meer engagement op je posts te krijgen is om je connecties een relevante vraag te stellen. Zorg hierbij ook wederom voor een goede afbeelding!

Alona Marketing

Bij Alona Marketing bieding wij ondersteuning bij o.a. de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen van LinkedIn Strategie
  • Opzetten van LinkedIn Campagnes
  • Actief monitoren van Linkedin Campanges
  • Optimaliseren van LinkedIn Campagnes

Wil jij meer te weten komen over de kansen die LinkedIn marketing voor jouw bedrijf kan hebben?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!