fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

LinkedIn Marketing in Almere

Wij zijn de specialist in LinkedIn Marketing in Almere en omgeving. Bij Alona marketing hebben wij in huis wat nodig is om jouw LinkedIn Marketing campagnes van de grond te krijgen, en tot een succes te maken.

Promoot de updates van jouw bedrijf onder de gewenste doelgroepen op desktop, mobiel en tablets. Vergroot jouw naamsbekendheid en het aantal leads met ’s werelds meest bekeken zakelijke platform.CONTACT OPNEMEN

Waarom LinkedIn Marketing?

Enorm bereik: wil jij je begeven op een van de grootste online B2B platformen? Dit is mogelijk via LinkedIn. LinkedIn behoort tot een van de grootste social media platformen in de wereld. Het platform heeft aan het begin van 2019 meer dan 546 miljoen leden, actief in meer dan 200 landen en gebieden. In Nederland alleen zijn er al meer dan 4.6 miljoen gebruikers van het netwerk.

Bereik jouw doelgroep: wanneer je adverteert wil je natuurlijk dat jouw producten of diensten onder de aandacht komen bij personen die er tijdens het aankoopbesluit toe doen. Als resultaat van de zeer uitgebreide targetingopties via LinkedIn is het mogelijk om juist die mensen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld targeten op basis van demografische factoren zoals functie, bedrijf en industrie. Hiernaast kun je ook segmenteren op basis van interesse, door bijvoorbeeld te kijken naar studierichting of skills. Op deze manier ben je in staat om een aantal personen over te slaan in de aankoopcyclus, en bereik je juist die mensen met invloed en beslissingsbevoegdheid.

Naamsbekendheid en branding: LinkedIn is het online visitekaartje van elk bedrijf. Door de actieve aanwezig op LinkedIn zorg je ervoor dat mensen jouw bedrijf herkennen, en vertrouwd raken met jouw product of dienst.

Alona Marketing

Bij Alona Marketing bieding wij ondersteuning bij o.a. de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen van LinkedIn Strategie
  • Opzetten van LinkedIn Campagnes
  • Actief monitoren van Linkedin Campanges
  • Optimaliseren van LinkedIn Campagnes

Wil jij meer te weten komen over de kansen die LinkedIn marketing voor jouw bedrijf kan hebben?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!