fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Laat je LinkedIn-bedrijfspagina groeien in 4 stappen

LinkedIn is al lang niet meer enkel een database met cv’s van werkzoekenden, wel is het een social media kanaal dat specifiek gericht is op zakelijk gebruik. In Nederland zijn er momenteel 4,4 miljoen gebruikers met een LinkedIn profiel. Hiervan gebruiken ruim 500.000 gebruikers LinkedIn dagelijks.

Dankzij het zakelijke karakter van dit kanaal is het goed mogelijk om zakelijke prestaties te delen vanuit de bedrijfspagina van jouw bedrijf. Hierdoor kan je jouw doelgroep voortdurend informeren over nieuwe producten of diensten. Door bepaalde cases te delen kan je naamsbekendheid toenemen en je bedrijf een autoriteit worden binnen het vakgebied. Dit alles draagt bij aan het verzamelen van leads voor jouw bedrijf.

Klik op onderstaande link om de 4 gratis tips te downloaden waarmee je jouw LinkedIn-bedrijfspagina kunt laten groeien.

DOWNLOADEN

LinkedIn Marketing Campagnes
Binnen LinkedIn is het goed mogelijk de juiste zakelijke doelgroep te bereiken voor jouw bedrijf door het inzetten van LinkedIn marketing campagnes. Dankzij de vele targeting mogelijkheden die LinkedIn bevat kan je zeer gedetailleerd jouw meest belangrijke doelgroep bereiken.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de doelgroep samen te stellen op locatie, geslacht, leeftijd maar ook meer specifieke onderdelen zoals bedrijfsgrootte, functietitel, bedrijfstak, aantal jaren ervaring en vaardigheden van een persoon. Door al deze punten zo goed mogelijk in te stellen kan een gerichte doelgroep samengesteld worden.

Vervolgens is het belangrijk om een boodschap te tonen die is afgestemd op de specifieke doelgroep waardoor de kans toeneemt dat ze overgaan tot de gewenste actie. De gewenste actie kan bijvoorbeeld het downloaden van informatie zijn in ruil voor contactgegevens of het bezoeken van de website.De online marketing experts bij Alona Marketing hebben de focus op het behalen van optimaal rendement met o.a. LinkedIn marketing campagnes. Hiervoor worden de verschillende onderdelen van de LinkedIn campagne optimaal op elkaar afgestemd. Op deze manier vormen we een waardevolle partner voor de opdrachtgevers waarvoor we actief zijn.

Het voordeel van LinkedIn marketing uitbesteden is dat je als ondernemer er zeker van bent dat de opgestelde doelstellingen tegen een zo laag mogelijke investering behaald worden.Meer weten over de kansen van LinkedIn?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van LinkedinDuidelijke aanpak. LinkedIn marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van LinkedIn marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de LinkedIn campagnes in.

OPTIMALISEREN

De LinkedIn campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.