‘Alona gaat langs bij…’ Martijn van den Broek, eigenaar van Van Ham Tenten & Podia. We spraken Martijn onder andere over de impact van Corona op zijn bedrijf en hoe zijn manier van zaken doen is beïnvloed door het internet en online marketing in het bijzonder.

Wie is Martijn van den Broek?

Martijn van den Broek is onder andere eigenaar van Van Ham Tentent & Podia B.V. Normaal gesproken hebben ze zo’n 850 evenementen per jaar, welke grotendeels in de zomer plaatsvinden. De meesten kennen Van Ham Tenten van de muziek evenementen, zoals Lowlands, Pinkpop, Decibel, Intense, etc. Ook doen ze veel live uitzendingen voor TV en sportevenementen zoals het EK. Door deze tijd is het erg rustig geworden bij Van Ham Tenten.

Groeien met online marketing

Omdat de evenementenbranche de afgelopen 15 maanden compleet op slot zat, zijn wij het gesprek aangegaan met Martijn. Hierin vertelt hij onder andere hoe je met creatief ondernemen je bedrijf overeind kan houden. Het is dan ook een enorme prestatie dat bij Van Ham Tenten & Podia B.V. al het personeel binnen het bedrijf is gebleven. Hoe Martijn dit heeft gedaan, zie je in deze video.

Daarnaast neemt Martijn je mee in de groei van het bedrijf en de rol die internet hierin heeft gespeeld. Waar je vroeger €20.000,- betaalde voor een advertentie in de Gouden Gids, kun je nu door het correct omgaan met budgetten en strategieën de juiste personen via verschillende gewenste kanalen bereiken. Hierdoor heeft Van Ham Tenten & Podia B.V. enorme stappen kunnen zetten in online marketing.

Ook strategieën doornemen?

Wij bij Alona Marketing denken graag mee in situaties als deze. Door de expertise van onze online marketing specialisten kun je ook jouw bedrijf online groter maken. Of het nu gaat om Google Ads, SEO, Social Media Marketing of de juiste content, onze specialisten staan voor je klaar! Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.