fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram marketing Zoetermeer

Sta je op het punt om meer met Instagram marketing in Zoetermeer te gaan doen? Is er nu te weinig engagement op jouw Instagram account? Kies dan nu voor een professionele aanpak van jouw Instagram marketing om de doelgroep optimaal te gaan bereiken.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een expert in Zoetermeer laten uitvoeren?

De Instagram marketing experts zijn altijd bezig met het laten groeien van diverse Instagram accounts. Dit doen we door een gedegen strategie te gebruiken en dit daarna consequent uit te voeren. Hiervoor plannen we een kennismaking met jou in om een duidelijk beeld van het bedrijf te krijgen. We formuleren de ideale doelgroep en bespreken de gewenste doelen. Op basis hiervan zetten we de campagnes op en sturen deze continu bij.

We zijn momenteel actief als expert op het gebied van Instagram marketing in Soest, Nieuwegein, Baarn en Utrecht. De Instagram experts hebben veel ervaring met bedrijven in uiteenlopende branches. Hierdoor zijn we in staat om ook voor jouw bedrijf een renderende campagne op te zetten. We weten wat er goed werkt en passen dit aan de betreffende doelgroep aan.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Herken jij een van de onderstaande uitdagingen:

  • Posten op Instagram wordt vaak vergeten waardoor er soms weken lang geen nieuwe posts geplaatst worden.
  • Na lang over een post nagedacht te hebben merk je dat bijna niemand dit te zien krijgt.
  • Je merkt dat Instagram veel tijd kost terwijl het niets oplevert, je wilt dat Instagram marketing rendement oplevert.

Kom in contact met een expert in Instagram marketing in Zoetermeer e.o.

Plan een gesprek in met een Instagram marketing expert in Zoetermeer door het contactformulier in te vullen. Zodra we de gegevens hebben ontvangen zullen we een gesprek inplannen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!