fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Woerden

Ben jij op zoek naar een partij gespecialiseerd in Instagram Marketing in Woerden? Zoek niet verder, Alona Marketing is dé specialist op het gebied van Instagram.

Heeft jouw bedrijf verschillende Instagram campagnes lopen, maar komen ze niet van de grond? Of zouden jullie graag actief worden op Instagram, maar hebben jullie hier eigenlijk de tijd niet voor? Misschien heb je wel een prachtige campagne langs zien komen van jouw concurrent, en wil je absoluut niet achter blijven?

Geen probleem. Bij Alona marketing helpen wij bij het opzetten, onderhouden en optimaliseren van jullie Instagram Marketing Campagnes.CONTACT OPNEMEN

Instagram Marketing

Instagram is een van de grote spelers binnen de wereld van de Social Media, en vormt voor veel bedrijven tegenwoordig een onmisbare schakel binnen hun marketing kanaal. Bij Alona marketing helpen we jouw bedrijf te profiteren van de ruime mogelijkheden die dit kanaal te bieden heeft, en zorgen we er gezamenlijk voor dat jouw campagnes een succes worden.

Tijdens onze samenwerking bepalen wij gezamenlijk de doelen die wij via dit kanaal willen behalen en ontwerpen we een online marketing strategie die hier naadloos op aansluit. Wij zijn op dit moment o.a actief in het uitvoeren van Instagram Marketing in Woerden, Utrecht, Amersfoort en Zeist. Wij werken samen met bedrijven uit verschillende industrieën, en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan met het opstellen van tailor-made marketingplannen.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Twijfel je nog om te beginnen met Instagram?:

  • Tijdbesparing: terwijl wij jullie Instagram Marketing account opzetten, managen en bijsturen kunnen jullie je focussen op andere zaken. Hiermee bespaar je veel tijd, wat je weer kunt mooi kunt investeren in andere onderwerpen.
  • Expertise: omdat het opzetten en onderhouden van Instagram campagnes tot ons dagelijkse takenpakket hoort, zijn wij dé expert op dit gebied. Wij zijn altijd up-to-date met betrekking tot de allernieuwste features en trends, en weten exact hoe we jouwe campagnes kunnen laten shinen.
  • Complete Strategie: willen jullie je marketingstrategie laten doorvloeien door meerdere platformen? Dit is mogelijk want Alona Marketing biedt naast Instagram Marketing ook Facebook, Google Ads en Linkedin aan.

Snel contact opnemen met een specialist in Instagram marketing in Woerden en omstreken?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.
icon5-1

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!