fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Naarden

Ben je op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van Instagram marketing in Naarden? Merk je dat er maar zeer weinig engagement en bereik is met het Instagram account van jouw bedrijf?

We spreken regelmatig ondernemers die vol enthousiasme gestart zijn met Instagram maar na enkele posts teleurgesteld raken. Ook al plaatsen ze mooie foto’s met leuke captions, toch reageren er alleen enkele medewerkers en familieleden op de berichten. Ook het bereik valt tegen, “op deze manier gaat Instagram me toch geen nieuwe klanten opleveren?” is dan ook een vraag die ondernemers ons vaak stellen.

Wellicht is bovenstaande situatie ook voor jou van toepassing of kamp je juist met een totaal andere uitdaging, in alle gevallen geeft onze Instagram marketing specialist graag advies.CONTACT OPNEMEN

Instagram Marketing

Het voordeel van Alona Marketing is dat we over specifieke Instagram marketing specialisten beschikken. Doordat zij voortdurend met Instagram bezig zijn kunnen ze een gedegen Instagram strategie uitwerken en implementeren. In de afgelopen jaren hebben we al vele bedrijven mogen adviseren over een effectieve aanpak van Instagram.

We starten met een kennismaking waarin we graag meer horen over jouw bedrijf en de specifieke diensten of producten. Tijdens deze kennismaking zullen we door te sparren een goed beeld vormen van jouw bedrijf en de optimale doelgroep. Vervolgens zullen we met de verzamelde informatie een concreet plan uitwerken. Hierbij zullen jouw doelstellingen centraal staan. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden die Instagram voor jouw bedrijf kan betekenen.

We zijn al actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Naarden, Baarn, Huizen, Almere en Utrecht. Onze Instagram marketing specialisten hebben vele jaren ervaring en volgen regelmatig trainingen om hun kennis verder te vergroten. Naast deze theoretische kennis is de ervaring van onze experts minstens zo waardevol. In de afgelopen jaren hebben ze immers geleerd van honderden campagnes en weten hierdoor wat goed werkt en (minstens zo belangrijk) wat minder goed werkt. Hierdoor zijn we in staat om rendabele Instagram campagnes op te zetten die bijdragen aan jouw bedrijf. Schakel ook een ervaren specialist in en ervaar zelf de voordelen en de enorme potentie van Instagram als kanaal.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Twijfel je nog om te beginnen met Instagram?:

  • Tijdbesparing: terwijl wij jullie Instagram Marketing account opzetten, managen en bijsturen kunnen jullie je focussen op andere zaken. Hiermee bespaar je veel tijd, wat je weer kunt mooi kunt investeren in andere onderwerpen.
  • Expertise: omdat het opzetten en onderhouden van Instagram campagnes tot ons dagelijkse takenpakket hoort, zijn wij dé expert op dit gebied. Wij zijn altijd up-to-date met betrekking tot de allernieuwste features en trends, en weten exact hoe we jouwe campagnes kunnen laten shinen.
  • Complete Strategie: willen jullie je marketingstrategie laten doorvloeien door meerdere platformen? Dit is mogelijk want Alona Marketing biedt naast Instagram Marketing ook Facebook, Google Ads en Linkedin aan.

Snel contact opnemen met een specialist in Instagram marketing in Naarden en omstreken?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.
icon5-1

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!