fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram marketing Leiden

Wil jij de Instagram marketing voor jouw bedrijf in Leiden professioneel gaan aanpakken? Met de inzet van een Instagram marketing specialist zorg je voor een flinke boost in het aantal volgers en de interactie met de doelgroep.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een expert in Leiden laten uitvoeren?

We zijn constant bezig met Instagram marketing en hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor weten we welke aanpak zorgt voor goede resultaten. Door een passende strategie te gebruiken kunnen we jouw Instagram account flink laten groeien. In een strategie sessie leren we alles over jouw bedrijf en de unieke voordelen die je hebt te bieden voor de doelgroep. Vervolgens leggen we een voorstel neer waarin we aangeven hoe we jouw doelgroep effectief gaan bereiken. Op basis van de geformuleerde doelstellingen optimaliseren we de Instagram campagnes.

Momenteel zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Haarlem, Baarn, Blaricum, Utrecht en omgeving. De bedrijven waarvoor we werken zijn actief in heel veel verschillende branches. Onze Instagram specialisten weten dan ook hoe ze zo effectief mogelijk moeten inspelen op iedere doelgroep, ook op die van jouw bedrijf!

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom je op zoek bent naar een Instagram specialist:

  • Het lukt niet om structureel goede posts te plaatsen
  • Na veel tijd en moeite is er een post geplaatst maar vervolgens reageren er alleen vrienden en familieleden
  • Er zit geen structuur in de posts waardoor de boodschap van jouw bedrijf niet goed overkomt.

Neem contact op met een specialist in Instagram marketing in Leiden en omstreken

Maak nu een afspraak met een Instagram marketing specialist in Leiden door het contactformulier in te vullen. Dan sparren we op korte termijn met je mee over het laten groeien van jouw Instagram account.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!