fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram marketing Gouda

Op zoek naar een specialist in Instagram marketing in Gouda? Laat jouw Instagram account groeien en zorgen voor meer interactie met jouw doelgroep door een goed uitgevoerde strategie.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing uitbesteden aan de specialist in Gouda?

Onze Instagram marketing specialisten zijn voortdurend bezig om met gerichte Instagram campagnes de relevante doelgroep te bereiken. Door hun ervaring weten ze wat goed werkt en wat juist helemaal niet werkt. Tijdens een kennismaking brengen we jouw doelgroep in kaart en stellen samen de doelen op. Daarna maken we een stategie speciaal voor jouw bedrijf. Na het opzetten van de campagnes zullen we deze beheren en optimaliseren. We zullen regelmatig afstemming houden over de resultaten om dit voortdurend te verbeteren.

Momenteel zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Hilversum, Baarn, Harderwijk, Utrecht en omgeving. Onze Instagram specialisten werken voor organisaties in diverse branches. Dit doen we met succes door ons voortdurend te verdiepen in de specifieke doelgroep en altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. We volgen dan ook geregeld trainingen voor specifieke updates.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Wellicht loop jij momenteel tegen de volgende problemen aan met Instagram:

  • Het posten op Instagram kost veel tijd maar je hebt niet het idee dat je ook de gewenste doelgroep bereikt
  • Het is niet echt motiverend dat er alleen familie en vrienden reageren op de posts
  • Jouw medewerkers posten nu af en toe tussen de andere werkzaamheden door maar er zit geen duidelijke strategie achter de posts

Kom in contact met een specialist in Instagram marketing in Gouda

Wil je eens sparren met een Instagram marketing specialist in Gouda? Vul dan het contactformulier in, we plannen dan op korte termijn een kennismaking in.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!