fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram marketing Delft

Zie je de mogelijkheden van Instagram marketing in Delft maar lukt jou dit niet zelf? Schakel dan een Instagram marketing specialist in die jouw Instagram account laat groeien en zorgt voor meer contact met de doelgroep. Bij Alona Marketing zijn er verschillende zaken die we horen waarom bedrijven besluiten Instagram marketing uit te besteden.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een specialist in Delft laten uitvoeren?

Doordat onze Instagram experts voortdurend bezig zijn met Instagram marketing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit heeft als voordeel dat ze weten welke aanpak zorgt voor optimale resultaten. Ook jouw Instagram account kan flink groeien door een gedegen strategie te hanteren. Tijdens een kennismakingsessie leren we alles over jouw bedrijf en de onderscheidende kracht die jouw doelgroep moet weten. Na de eerste sessie sturen onze Instagram experts een voorstel waarin ze aangeven hoe we jouw doelgroep optimaal kunnen bereiken. Nadat dit akkoord is zetten we de Instagram campagnes op en optimaliseren deze voor een optimaal resultaat.

Momenteel zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Bilthoven, Baarn, Blaricum, Utrecht en omgeving. Onze Instagram marketing experts werken voor bedrijven die actief zijn in verschillende branches. Hierdoor weten de Instagram experts dan ook hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen inspelen op de doelgroep. Dit maakt jouw bedrijf goed zichtbaar bij de specifieke doelgroep.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Hieronder hebben we er enkele op een rij gezet:

  • Ondernemers merken dat het regelmatig posten van leuke en goede content niet eenvoudig is. Hierdoor schiet het er vaak bij in waardoor de volgers soms weken niets horen.
  • Andere ondernemers plaatsen regelmatig posts maar merken dat alleen hun familieleden en vrienden dit liken.
  • Ondernemers geven ook vaak aan dat de samenhang in de berichten niet aanwezig is waardoor onduidelijk is waar ze voor staan als bedrijf.

Kom in contact met een specialist in Instagram marketing in Delft en omstreken

Plan een kennismaking met een Instagram marketing specialist in Delft in door het contactformulier in te vullen. We laten graag de mogelijkheden met Instagram zien.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!