fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Bussum

Op zoek naar een specialist voor Instagram marketing in Bussum? Denk je erover om Instagram marketing voor jouw bedrijf in Bussum naar een hoger niveau te laten tillen? Geeft het posten op Instagram momenteel geen voldoening meer? Voelt het als verloren tijd omdat er geen respons op de geplaatste posts komt?

Lees dan snel verder over onze ervaring en aanpak met Instagram marketing, al vele ondernemers van mooie bedrijven gingen je voor. Bij alles omtrent Instagram kunnen onze Instagram marketing specialisten ondersteuning bieden waardoor jouw bedrijf er een optimale invulling aan zal geven.CONTACT OPNEMEN

Instagram Marketing

Bij Alona marketing zijn Instagram marketing specialisten iedere dag met veel plezier bezig om de Instagram campagnes van hun klanten te verbeteren. Dit betreffen bedrijven die in zeer diverse branches actief zijn. De Instagram marketing specialisten zijn dan ook in staat om zich in iedere branche en de specifieke doelgroep te verdiepen. Er is zelfs een grote kans dat er al ervaring aanwezig is over de branche waarin jouw bedrijf actief is!

We maken vrijblijvend graag eens kennis om de mogelijkheden van Instagram toe te lichten. Tijdens deze kennismaking leren we ook graag jouw bedrijf beter kennen en welke doelstellingen er zijn. Op basis van onze kennismaking zal een Instagram marketing specialist graag een voorstel uitwerken. Hierdoor krijg je als ondernemer de mogelijkheden inzichtelijk om jouw bedrijf te laten groeien dankzij de inzet van Instagram.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Een aantal uitdagingen die onze klanten aangaven voordat we hun Instagram marketing uitvoerden:

  • Nadat er een post op Instagram is geplaatst zat men hoopvol te wachten op reacties en eventueel zelfs potentiële klanten. Helaas reageerde er bijna niemand, enkel vrienden en familie gaven reacties.
  • Het kost ondernemers veel moeite om structureel goede afbeeldingen en interessante teksten te maken. Door drukte komt het ook voor dat er een aantal weken niets gepost wordt, hierna is het nog lastiger om weer iets te posten.

Snel contact opnemen met een specialist in Instagram marketing in Bussum en omstreken?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.
icon5-1

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!