fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Breukelen

Ben je je aan het oriënteren wat de voordelen zijn van een Instagram marketing specialist in te schakelen voor jouw bedrijf? Er zijn diverse redenen waarom bedrijven ons benaderen om hun Instagram account en campagnes voortaan te beheren. Er kunnen diverse oorzaken zijn waarom je overweegt jouw Instagram beheer uit handen te geven. Onze Instagram marketing specialist denkt graag mee over de beste social media strategie voor jouw bedrijf.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing uitbesteden aan de specialist in Breukelen?

Onze Instagram marketing specialisten zijn fulltime bezig met Instagram posts en gerichte campagnes om de doelgroep te bereiken. We plannen graag een kennismaking in om de ideale doelgroep te bespreken en wat jouw doelstellingen zijn. Op basis van deze informatie zullen we een complete strategie uitwerken voor jouw social media accounts. Daarna zal een Instagram marketing specialist de campagnes opzetten, beheren en optimaliseren. Hierdoor worden de resultaten voortdurend gecontroleerd en op bijgestuurd.

Op dit moment zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Breukelen, Almere, Baarn en Utrecht. De specialisten bij Alona Marketing hebben veel ervaring in diverse branches. Hierdoor is de kans groot dat ze ook al bekend zijn met jouw branche. Verder volgen ze regelmatig trainingen om hun kennis verder te ontwikkelen, dit zorgt voor de beste resultaten in hun campagnes.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Redenen die we bij Alona Marketing vaak horen waarom bedrijven dit niet langer zelf willen beheren zijn:

  • Het bedrijf is gestart met Instagram maar merkt dat het niet eenvoudig is om leuke posts te (blijven) plaatsen
  • Als er dan uiteindelijk een post is geplaatst reageren er alleen vrienden en geen potentiele klanten.
  • Ondernemers weten dat ze moeten adverteren om meer mensen te bereiken maar willen dit wel doen zodat het winstgevend is, dit lukt het zelf vaak niet

Kom in contact met een specialist in Instagram marketing in Breukelen e.o.

Wil je eens van gedachten wisselen met een Instagram marketing specialist in Breukelen? Vul dan het contactformulier in, we maken snel een afspraak met je!

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!