fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Blaricum

Ben je op zoek naar een Instagram marketing specialist? Merk je dat er weinig engagement op jouw Instagram account is? Er kunnen diverse oorzaken zijn waarom je overweegt jouw Instagram beheer uit handen te geven. Onze Instagram marketing specialist denkt graag mee over de beste social media strategie voor jouw bedrijf.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een specialist in Blaricum laten uitvoeren?

Bij Alona Marketing zijn onze Instagram marketing specialisten fulltime bezig met het laten groeien van meerdere Instagram accounts. Dit doen we door een duidelijke strategie te hanteren en dit vervolgens consequent uit te voeren. Hiervoor plannen we een sessie met jou in om een duidelijk beeld van jouw bedrijf te krijgen. We stemmen de ideale doelgroep samen af en bespreken de doelstellingen. Met deze informatie gaan we aan de slag om de campagnes op te zetten.

Momenteel zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Blaricum, Nieuwegein, Baarn en Utrecht. De Instagram specialisten beschikken over veel ervaring met bedrijven in diverse branches. Hierdoor zijn ze in staat om ook voor jouw bedrijf een winstgevende campagne op te zetten. Ze weten wat er goed werkt en passen dit aan de doelgroep aan.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Redenen die we bij Alona Marketing vaak horen waarom bedrijven dit niet langer zelf willen beheren zijn:

  • Het posten moet vaak tussen de andere werkzaamheden heen gedaan worden waardoor er geen duidelijke lijn in zit of soms helemaal niet gedaan wordt.
  • Een andere reden is dat veel bedrijven merken dat hun posts niet de juiste doelgroep bereiken, enkele familieleden reageren op posts.
  • Verder kost social media veel tijd terwijl je juist de focus op ondernemen wilt houden.

Neem contact op met een specialist in Instagram marketing in Blaricum en omstreken

Kom in contact met een Instagram marketing specialist in Blaricum door het contactformulier in te vullen. Zodra we de gegevens hebben ontvangen zullen we een gesprek inplannen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!