fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram Marketing in Bilthoven

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van Instagram marketing in Bilthoven? Loop je er tegenaan dat het plaatsen van leuke posts er vaak niet van komt? Of plaats je al wel veel en goede content maar bereik je enkel familie en vrienden terwijl je juist jouw potentiële klanten wilt aanspreken?

Bij Alona merken we dat ondernemers vaak vol enthousiasme starten met het maken van social media accounts waaronder een Instagram account. Vervolgens kost het vooral tijd en lijkt het niet mogelijk er een rendabel kanaal van te maken. Lees dan snel verder over onze aanpak, we denken graag met je mee.CONTACT OPNEMEN

Instagram Marketing

Onze Instagram marketing specialisten zijn voortdurend actief met Instagram en beschikken dan ook over veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen ze voor bedrijven in verschillende branches een goede strategie voor Instagram uitwerken. Op welke manier we jou het beste kunnen helpen plannen we graag een kennismaking in. Tijdens dat moment kunnen we bespreken waar jouw bedrijf voor staat en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen uitdragen naar de doelgroep. Na deze meeting zal onze Instagram marketing specialist een voorstel voor een strategie uitwerken. Zodra dit akkoord is zal worden afgestemd wie er verantwoordelijk gaat worden voor het maken van de content. Het bereiken van de doelgroep met goede campagnes zullen we sowieso voor je uitvoeren.

We zijn op dit moment actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Bilthoven, Almere, Amersfoort, Huizen en Utrecht. Onze specialisten beschikken over meerdere jaren ervaring en houden uiteraard hun kennis up to date door frequent trainingen te volgen. Als ondernemer profiteer jij hiervan, we weten wat goed werkt op Instagram en maken hier optimaal gebruik van. Op dit moment beheren we de Instagram marketing campagne voor bedrijven in diverse branches, dit stelt ons in staat om vlot te schakelen en ook jouw doelgroep goed te bereiken.

Waarom Instagram Marketing uitbesteden?

Redenen dat andere ondernemers het beheer van hun Instagram marketing campagnes door Alona laten uitvoeren zijn

  • Vanwege drukte kwamen ondernemers niet toe aan goede content op een structurele wijze te plaatsen.
  • Andere ondernemers plaatsen zelf al goede content maar willen hier vervolgens ook de juiste doelgroep mee bereiken, hiervoor schakelen ze ons in.
  • Er zijn ook bedrijven die zelf de content willen plaatsen maar niet weten over welke onderwerpen ze dit moeten doen, hier kunnen we aan bijdragen door input te geven voor een contentplanning en vervolgens de gemaakte content goed te verspreiden.

Snel contact opnemen met een specialist in Instagram marketing in Bilthoven en omstreken?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.
icon5-1

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!