fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram marketing Amstelveen

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij de Instagram marketing voor jouw bedrijf in Amstelveen echt professioneel aanpakken? Kies voor het inzetten van een Instagram marketing specialist en zorg voor een flinke boost in het aantal volgers en de engagement met de doelgroep.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een specialist in Amstelveen laten uitvoeren?

Bij Alona Marketing zijn we fulltime bezig met Instagram marketing en hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor weten ons Instagram experts welke aanpak zorgt voor de beste resultaten. Door een gedegen strategie te gebruiken kunnen we jouw Instagram account flink laten groeien. In een kennismaking sessie leren we alles over jouw bedrijf en de unieke voordelen die je hebt te bieden voor de doelgroep. Vervolgens leggen onze Instagram experts een voorstel neer waarin we aangeven hoe we jouw doelgroep optimaal gaan bereiken. Zodra dit akkoord is zetten we de Instagram campagnes op en optimaliseren deze wekelijks voor een optimaal resultaat.

Op dit moment zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Amersfoort, Baarn, Blaricum, Utrecht en omgeving. We werken voor bedrijven die actief zijn in diverse branches. De Instagram experts weten dan ook hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen inspelen op de doelgroep. Hierdoor is jouw bedrijf goed zichtbaar bij de afgestemde doelgroep.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ons hebben gevraagd hun Instagram marketing op te pakken:

  • Ze merkten dat het structureel posten op Instagram niet eenvoudig is en er daardoor vaak niet van kwam.
  • Het viel op dat de geplaatste posts bijna niet gezien werden door de juiste doelgroep.
  • Bedrijven geven vaak aan dat de samenhang in de berichten niet aanwezig is waardoor onduidelijk is waar ze voor staan als bedrijf.

Kom in contact met een specialist in Instagram marketing in Amstelveen en omstreken

Neem contact op met een Instagram marketing specialist in Amstelveen door het contactformulier in te vullen. We maken graag kennis en lichten de verschillende opties toe.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!