fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Vianen

Denk je erover om een Instagram marketing specialist in te zetten? Merk je dat het aantal volgers op Instagram niet meer toeneemt en er ook zeer weinig gereageerd wordt op posts? We merken vaak dat ondernemers vol enthousiasme starten met social media maar dat dit afneemt doordat het veel tijd kost en weinig tot niets oplevert.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing laten uitvoeren door een specialist in Vianen?

Aangezien we bij Alona Marketing voortdurend bezig zijn met Instagram en andere social media campagnes hebben we veel kennis. We plannen graag een kennismaking in om meer te weten te komen van jouw bedrijf en de doelstellingen af te stemmen. Tijdens dit overleg stemmen we de ideale doelgroep af. Vervolgens zullen onze Instagram specialisten aan de slag gaan met jouw account en campagnes.

We zijn actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Vianen, Almere, Amersfoort, Baarn en Utrecht. De Instagram marketing specialisten hebben veel ervaring en volgen ook regelmatig trainingen. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daar optimaal op in. We werken voor bedrijven in diverse branches en er is dan ook een grote kans dat we al bekend zijn met jouw branche.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Opmerkingen die we bij Alona Marketing vaak horen zijn:

  • Ondernemers geven aan dat het posten op Instagram veel tijd kost en er geen gedachtegang achter zit
  • Als er een post is geplaatst reageren er vaak maar weinig mensen, vaak zijn dit ook alleen nog vrienden
  • Men bereikt niet de juiste doelgroep waardoor het niet rendabel is

Contact opnemen met een specialist in Instagram marketing in Vianen en omstreken

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!