fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Laren

Zie je mogelijkheden in Instagram adverteren in Laren en omgeving? Ben je al bezig met Instagram maar heb je het idee dat er veel meer uit te halen valt? De meeste bedrijven hebben een Instagram account maar lukt het niet de relevante doelgroep te bereiken.CONTACT OPNEMEN

Instagram adverteren in Laren door een expert

Doordat we bij Alona Marketing voortdurend bezig zijn met Instagram en andere social media campagnes weten we deze succesvol in te zetten. We plannen graag een kennismaking in om meer te weten te komen over jouw bedrijf. Hierbij kunnen we de mogelijkheden van Instagram bespreken. Op basis hiervan stellen we de ideale doelgroep samen en stellen een strategie op. Daarna zullen onze Instagram experts aan de slag gaan het opzetten van specifieke campagnes. Deze campagnes worden daarna constant verbeterd en uitgebreid in overleg.

Momenteel zijn we actief met het adverteren op Instagram in Laren, Vianen, Almere, Amersfoort, Baarn en diverse andere plaatsen voor bedrijven. Onze Instagram marketing experts hebben veel ervaring en volgen ook geregeld trainingen. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen hier perfect op inspelen. We werken voor bedrijven in uiteenlopende branches, grote kans dat we al precies weten hoe we jouw doelgroep optimaal bereiken!

Veel voorkomende problemen die we horen zijn:

Veel bedrijven hebben een Instagram account maar lukt het niet de juiste doelgroep hiermee te bereiken. Redenen die we bij Alona Marketing vaak horen zijn:

  • Het posten op Instagram schiet er regelmatig bij in waardoor er geen duidelijke strategie zit achter de posts.
  • Omdat het posten veel tijd kost is het vervelend te zien dat er maar weinig mensen bereikt worden.
  • De tijd die in Instagram wordt geïnvesteerd staat niet in verhouding tot de opbrengsten uit dit kanaal.

Meer weten over adverteren op Instagram in Laren?

Kom in contact en hoor vrijblijvend de mogelijkheden van Instagram marketing van een expert in Laren. Vul het contactformulier in dan plannen we binnenkort een gesprek in.  

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!