fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Harderwijk

Is jouw bedrijf toe nog niet optimaal zichtbaar via Instagram? Dan kan de inzet van een Instagram marketing specialist zorgen voor een flinke boost in het aantal volgers en de betrokkenheid van de doelgroep.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing door een specialist in Harderwijk laten uitvoeren?

Doordat we voortdurend bezig zijn met Instagram marketing zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten welke aanpak zorgt voor resultaat. Door een gedegen strategie te hanteren zijn we in staat om jouw Instagram account flink te laten groeien. Hiervoor plannen we een sessie in waarin we alles leren over jouw bedrijf en de ideale doelgroep die we moeten gaan bereiken. Daarnaast stemmen we af wat de doelstellingen zijn zodat we op basis daarvan de Instagram campagnes kunnen opzetten.

We zijn actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in Harderwijk, Nieuwegein, Blaricum, Utrecht en omgeving. We werken voor bedrijven die actief zijn in diverse branches. Onze specialisten weten dan ook precies hoe ze zo optimaal mogelijk moeten inspelen op iedere doelgroep, ook op die van jouw bedrijf!

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

We horen diverse redenen waarom bedrijven het beheer van hun Instagram account uitbesteden. Enkele veel voorkomende redenen hebben we hieronder weergegeven:

  • Je bent fanatiek van start gegaan maar merkt nu dat het niet eenvoudig is om structureel leuke en goede posts te blijven plaatsen, de inspiratie neemt af en de medewerkers zijn te druk.
  • We horen ook regelmatig dat het niet motiverend is als er bij iedere post bijna geen likes en reacties geplaatst worden, ziet de doelgroep jouw bedrijf eigenlijk wel?
  • Doordat er niet echt een plan is sluiten de posts momenteel niet op elkaar aan, hierdoor lijkt het bijna alsof de posts van verschillende bedrijven zijn terwijl je hier 1 lijn in aan wilt brengen.

Neem contact op met een specialist in Instagram marketing in Harderwijk en omstreken

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!