fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Eemnes

Wil je starten met adverteren via Instagram in Eemnes en omgeving? Groeit het aantal volgers op Instagram niet meer en wordt er ook weinig gereageerd op posts?CONTACT OPNEMEN

Instagram adverteren in Eemnes door een specialist

Aangezien we bij Alona Marketing altijd bezig zijn met Instagram en andere social media campagnes weten we deze effectief in te zetten. We maken graag kennis in om meer te weten te komen over jouw bedrijf en de mogelijkheden met Instagram te bespreken. Tijdens dit overleg stemmen we de ideale doelgroep en strategie af. Daarna zullen onze Instagram specialisten aan de slag gaan met het zo effectief mogelijk adverteren op Instagram.

We zijn actief met het adverteren op Instagram in Eemnes, Vianen, Almere, Amersfoort, Baarn en vele andere plaatsen voor bedrijven. Onze Instagram marketing specialisten bezitten veel ervaring en volgen ook vaak trainingen. Op deze manier zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daar optimaal op in. We werken voor bedrijven in diverse branches en er is dan ook een grote kans dat we al bekend zijn met jouw branche.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Veel bedrijven hebben een Instagram account maar lukt het niet de juiste doelgroep hiermee te bereiken. Redenen die we bij Alona Marketing vaak horen zijn:

  • - Ondernemers merken dat Instagram onderhouden veel tijd kost
  • - Het is niet motiverend dat er alleen vrienden en familie reacties plaatsen op de posts
  • - Het lukt niet om Instagram winstgevend te maken

Meer weten over adverteren op Instagram in Eemnes?

Kom in contact om eens vrijblijvend meer te horen van de mogelijkheden met Instagram marketing van een specialist in Eemnes.  

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!