fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Den Haag

Wil je meer weten over Instagram adverteren in Den Haag? Heeft jouw bedrijf een Instagram account maar lukt het maar niet om hier een goede invulling aan te geven die nieuwe klanten oplevert? Neem dan de tijd om meer te lezen over Alona Marketing en onze aanpak om met Instagram te zorgen voor campagnes die rendement opleveren.CONTACT OPNEMEN

Instagram adverteren in Den Haag door een expert

Onze Instagram experts zijn continu bezig met Instagram en andere social media campagnes en weten deze hierdoor succesvol in te zetten. In een kennismakingsgesprek komen we graag meer over jouw bedrijf te weten. Onze experts kunnen de mogelijkheden van Instagram toelichten. Dit dient als input voor het opstellen van een strategie om de ideale doelgroep te bereiken. Na het bespreken van de doelstellingen zullen onze Instagram experts aan de slag gaan met het opzetten van de campagnes. De Instagram campagnes worden voortdurend geoptimaliseerd op basis van de resultaten.

Momenteel zijn we actief met het adverteren op Instagram in Den Haag, Vianen, Almere, Amersfoort, Baarn en diverse andere regio’s voor bedrijven. Onze Instagram marketing specialisten beschikken over veel ervaring en volgen regelmatig trainingen. Dit zorgt er voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en hier perfect op in kunnen spelen. Onze klanten bevinden in diverse branches, we kunnen snel schakelen en iedere doelgroep optimaal bereiken.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Redenen waarom ondernemers zich bij ons melden voor het adverteren op Instagram lopen redelijk uiteen:

  • Ondernemers merken dat het posten van waardevolle content veel tijd kost en het daardoor vaak uitgesteld wordt.
  • Ook lukt het niet om de juiste doelgroep te bereiken waardoor er weinig tot geen respons komt op de posts.
  • Voor het adverteren op Instagram is geen kennis aanwezig in het bedrijf, om te voorkomen dat het budget verspild wordt zijn ze op zoek naar een expert.

Meer weten over adverteren op Instagram in Den Haag?

Neem contact op en hoor vrijblijvend de mogelijkheden van Instagram marketing van een expert in Den Haag..

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!